Din ce am citit pe net, Passat CC din anii respectivi se afla pe aceeasi platforma cu golfu 6, care foloseste platforma de la golf 5. Drept e schimbat radical fata de golf dar ma intelegi tu.Eu daca tot as avea acesti bani as lua un brand de lux, sa se vada ca am dat banii respectivi sa zic asa. Deci Bmw F30 as alege sau un Audi A4.
Mai bine un Passat pe un sasiu vechi si bun, decat o porcarie de BMW care bubuie injectoarele intr-o veselie. De electronica nu mai vorbim, sunt pline service-urile de ele. Dar asta e strict parerea mea, tu alegi ce vrei.
Sunt servisurile pline de junghiuri, aia da, dar asta nu inseamna ca BMW ala e naspa. Daca tu omori o masina ca esti dus de acasa, apoi o vinzi, aia inseamna ce? Ca BMW nu-i bun sau ce anume ai vrut sa spui?
Eu am bmw asta f30 si na bubuit nimic, iar electronica ce spui tu merge struna. Oamenii se sperie ca nu stiu despre ce este vorba, Iara softu la bmw f30 pfff bate orice stift de audi, audi are cel mai naspa soft ce am vazut in viata mea.Masina mai prosta la soft ca audi nici ca mai exista pe undeva Ca masini, motor si alte alea e bun audi, dar la soft este praf, praf si pulbere
si nu vorbesc aici de stifituri, vorbesc de la a6 in sus si noi.BMW da calsa lu audi la exact ce ai spus tu ca este naspa.Normal e parerea ta, dar iti dai cu parerea ca d ai si conduci o masina asa, plus sa ai o masina nou, nu se da cu parerea la junghiuri de masini, la masini omorate de altii si nimeresti tu siti maninca zilele.Aia nu inseamna ca brandu sau modelul ala ar fi naspa.
Sa raspund omului eu as lua BMW, bine daca gasesti unu bun, adica normal, adica normal intretinut.Asa pti nimeri ambele ori bune ori rele,daca iei un CC si e naspa iti maninca zilele o sa spui dracu m-a pus ,daca iei un bmw si la fel e praf,o sa spui dracu m-a pus,mi-a trebuit bmw na
Cand ceri pareri despre masini trebuie sa te pricepi nitel, sa fii la fata locului sa le vezi pe ambele, sa le probezi, dupa stii cum stai. Evetual duci masina sa o scanezi, verifici sa nu ai coduri, erori dupa aia cumperi.Eu asa zi ca se da cu parerea.
In caz ca ai vrea sa cumperi noi, eu as alege tot bmw.Nu ca este bmw ci pentru ca e mai bine facut decat cc ala.
In primul rand, pune mana pe o carte de gramatica, esti praf. In al doilea rand, tu ai spus exact ce am zis si eu, dar in alta varianta. TRu recomanzi BMW doar pentru ca tu ai si esti multumit de el. Dar mai sunt milioane de junghiuri BMW pe lumea asta. Eu nu vorbesc dintr-un caz unicat, eu vorbesc la modul general. Acum ca iti convine sau nu, asta e adevarul. Sunt niste cazane de masini, cu multe probleme.
P.S eu dezmembrez masini, cred ca stiu ce vorbesc. Tu ai condus un BMW, eu am vazut bucati cu zecile, asa ca multa sanatate.
Eu am vorbit la modu general, nu ca asa mi s-a intamplat mie.Eu vorbesc despre masini,nu despre fiare vechi,asa cum vorbesti tu,
Am spus clar nu poti sa dai pareri despre masini folosite,ori sa spui ca o anume masina este buna ori rea, ma refer asa cum spun multi ca unele masini ar veni defecte din fabrica, ori cu parti proaste.
Tu demontezi masini.wow esti foarte priceput, poate la dezmembrat, dar nu ai idei despre masini, cum sunt facute.Mai dat pe spate de tot.Lasa oamenii care au masini noi sa isi dea cu parerea, nu tu care dezmembrezi masini.Ai vazyt bucati cu zecile? Eu vad cu miile, vad cu zecile de mii ce tu ai vazut cu zecile.Nu te mai entuziasma atat ca nici nu stii cu cine stai de vorba
Nu am zis ca recomand bmw ca am eu,am spus dintre masinile ce sa intrebat, adica bmw si cc, nu am spus alege bmw dintre toate masinile.
Santate si tie la dezmmembrat, eu aici vad masini dezmembrate mai mare decat orasul in care traiesti tu, deci numai masini dezmembrate, asa ca nu incerca sa arati ce dezmembrezi tu.Cum spuneam inainte sa spui ceva,sa te lauzi, trebuie sa si cunosti cu cine stai de vorba.
Praf esti tu nu eu, scriu cum mi se scoala tu daca dezmembrezi masini si faci si acte, sau stiu si eu poate scrii ceva acolo in ceva acte, asta daca scrii, normal ca trebuie sa scrii corect.Eu sunt pe net scriu cum doresc.
Pt tine bmw e cazan, numai passat e masina e bun si asa, inseamna ca dupa mintea ta toti oamenii is prosti, numa tu esti ala destept, ala care ar trebuie sai lumineze pe toti.Cat costa o masina bmw si cat costa un passat? Ai idee? Asa ziceam si eu.Nu uita oamenii nu cumpara masini de la dezmembrari, acolo piesele sau pret fctie de cat de mult sunt cautate, nu dupa calitate.Numa bine