Daca tot ai atatia bani de ce nu iti iei unul mai nou. O masina veche de 12 ani este foarte problematica. Iar un seria 7 din 2001 nu prea cred ca se mai poate numi in momentul de fata clasa de lux.
In plus daca iti cumperi un model nou, vei mai avea cheltuieli suplimentare cu diverse reparatii ale problemelor ce apar la masinile vechi deci una peste alta este mai rentabil
Pentru ca fratele meu are 2 si vrea sa imi dea mie una. Intelegi?
Daca ai bani sa intretii un mercedes sau bmw atunci nu uita ca nu sunt singurele marci ce produc masini de lux, iti recomand volvo s80 sau s60, depinde ce iti place, sunt mai ieftine si inca ceva, nemtii copie de la suedezi adica de pe volvo
Nicio masina mai veche de 10 ani nu mai este ''de lux''. Eu as alege Mercedes S class
Pardon? de geaba a fost vanduta chinezilor, ma intreb de ce este totusi cea mai sigura masina din lume? deoarece doar sefii sunt in china, pentru asia se fabrica in mai multe tari precum china korea etc... dar pentru europa suedia, Germania Olanda... de geaba a fost vandut volvo ca tot acelasi design are, aceleasi motoare, tehnologie mai buna, si mercedes a tras cu ochiul la designul v40-ului din 2012, au facut noul A class ce seamana prea mult cu volvo v40. volvo a fost si ramane o marca premium!
Dupa parerea mea cea mai frumoasa masina de lux ca marca premium e audi A8. asa ca gandeste-te mai bine si ia si varianta asta in considerare...si daca vrei doar pe cele 2, septarul e mai k dupa parerea mea
Stanmariusvasile întreabă: