Începe prin a spune ce vrei să realizezi, ce model de crossover, amplificator și cdplayer ai.
Normal că se aude mai încet, tot ce e peste 32Hz va fi filtrat. Ideal trebuie lăsat pe 80Hz și făcut crossover pe difuzoarele mașinii la 80Hz.
Dacă nu se aude clar o fi de vină subwooferul sau amplificatorul sau acel radio... pune un osciloscop pe semnal și vezi ce nu e în regulă. Dacă ești din Brașov te pot ajuta.
Veneam daca eram dar nu sunt din pacate si n am nici osciloscop ))
Se aude clar, e totul in regula, eu vreau sa scot cat mai mult din subwoofer fara sa fie ceva suprasolicitat
Il am pe 2 ohm si trebuie sa scot 23.45 W din el cu ajutorul statiei dar am impresia ca nu se aude cine stie ce si vreau sa scot mai multa putere din ele fara sa fortez ceva.
De obicei x over il tin pe la 100 ca se aude cel mai tare
Deci subwoofer ul meu jbl s2 1224 are 275 w rms si pot selecta impedanta 2 ohm sau 4 ohm dintr un buton
Statia este jbl club a 600 monoblock si scoate 350 w rms pe 4 ohm si 600 rms pe 2 ohm
Din calculele mele pentru a seta gain ul optim la amplificator ( V=radical din 2 x 275)-> 23.45 w la gain( masurat cu multimetru) si am facut acest reglaj si parca nu e cine stie ce, voiam sa scot mai mult de 275 rms pentru ca am vazut ca e semnal clar, dar o sa fac asta de indata ce ma asigur
anonim_4396 întreabă: