anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

daca am declaratie ca am adus un autovehicul cu remorca din alta tara, asta inseamna ca n-au fost placute si ca nu trebuiesc predate nu? Si daca nu am numărul de la remorca are ceva daca scriu de la alta?

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

Nu trebuie sa scrii numarul remorcii si nu trebuie sa scrii ca tu ai adus-o. Tu declari pe proprie raspundere ca masina a intrat in tara pe platforma. Suplimentar poti preciza "placutele de înmatriculare fiind retinute de autoritățile din tara X". In acest caz nu mai ttebuie sa predai plăcuțele.

3 răspunsuri:
| Claudiu_Cretu_2002 a răspuns (pentru regis):

Ba da, gen scrie cum ai zis tu ca declar pe propria raspundere, si dupa "pe platforma cu nr"

| OldSoul a răspuns:

Corect.
Daca dai declaratia ca masina a fost adusa pe platforma nu trebuie sa predai numerele pe care probabil, oricum nu le ai.
Si da, poti da numarul de la alta platforma.
Si eu am mai inmatriculat ceva masini si am dat numarul de platforma al unui cunoscut, si nu am avut niciun fel de probleme.

regis
| regis a răspuns (pentru Claudiu_Cretu_2002):

Scrie cum vrei tu sa scrii. happy
Deduc ca tu ai un formular, eu mereu am facut declaratiile astea de mana. Și nu le-am pus la dosar decat la cererea polițistului, mereu le-am avut doar pregatite, asa preventiv.