| Anonimul95t a întrebat:

de curând am vazut un logan de vanzare adus din Germania,direct de la proprietar care era inginer in constructii, masina are vopseaua originală și nu a fost lovită,arată impecabil Nu are gram de rugină,vopseaua arată foarte bine,interiorul arată si el bine scaunele nu au urme de uzura, masina are si gpl pe ea, în afara de A/C are toate dotările pe ea, are 213 000 km care probabil au fost facuti pe autostrada, merita la 3000 de E, este din 2009, sunt multi km? motorul este uzat? Este 1.4 mpi, a mai pierdut din putere, dacă da cam cât? Cat km mai rezista, trebuie schimbat ceva la el? Cam la cati km trebuie schimbați segmenti? GPL are din 2014

8 răspunsuri:
| gheorghe699 a răspuns:

Te sfatuiesc in cunostinta de cauza, am avut logan 1.4 mpi, laureate, cea cu full optini, din 2005, am vandut-o de 2 ani la 130. 000km, sa stii ca sunt fiabile, un motor duce cam 400. 000de mii fara interventii, eu am avut cu rugina, se corodase la aripi ..despre pret,mi se pare cam mult,dar sa nu ai indoieli in privinta motorului, vezi daca are carte service (distributia, a cata este?)in rest fii sigur, ca este ca si una, rulata in tara dar cu km la jumatate. bafta!

| Anonimul95t explică (pentru gheorghe699):

Multumesc frumos de ajutor ai idee cam la cati km ar fi nevoie sa schimb segmenti?

| gheorghe699 a răspuns (pentru Anonimul95t):

Ti-am spus peste 400. 000km, eu am discutat cu cineva care a facut taximetrie cu ea si l-a dus atat.

| sierra1 a răspuns:

Pentru un logan de zece ani, prețul e MARE!

| Anonimul95t explică (pentru sierra1):

Ai idee cam care ar fi pretul corect?

| gheorghe699 a răspuns (pentru Anonimul95t):

Scuze! ca intervin, asa ca sa-ti faci o idee, eu l-am vandut in 2016, avea 130. 000km/bord, A/C, distributia schimbata odata, deci urma ..se schimba cam la 70. 000km, in rest era impecabila, am vandut-o cu 1500euro., cauciucuri iarna -vara, am avut huse din rima zi, tapiteria era impecabila

| xerxes1 a răspuns:

Cumperi Passat la banii astia.