1. 2006-2007
2. Masina este buna, dar tinand cont ca e diesel, kilometrajul probabil va fi destul de generos si inevitabil exista sansa sa intervina probleme.Trebuie verificata temeinic inainte de a da banul.
3. Daca vrei fara cutie automata, recomand Honda Civic hatchback 2007 1.8 benzina sau 2.2 diesel, desi recomand 1.8 benzina.
De ce benzină? Dieselul nu are un consum mai mic? Sczue dar nu prea sunt în temă.
Dieselul are consum mai mic,este adevarat,dar nu observi trendul? dieselul incepe sa fie restrictionat din cauza poluarii,in Germania si alte tari avansate exista tendinta de a fi scos din piata,scuze,ca am intervenit,dar am patit-o si eu, anul trecut mi-am schimbat masina, mentionez ca pana anul trecut am avut numai masini pe benzina, dar am vrut diesel si mi-am luat, una cu motor diesel de 1, 9, masina merge bine, alearga, desi eu nu sunt vitezoman, alerg obisnuit cu 170-180km/h,consumul este mai mic media ca la ultima masina pe benzina pe care am avut-o cu motor de 1, 4l,.dar ma tem ca incurand dieselul va fi restrictionat si la noi
In multe cazuri este vorba de o economie de 2-3 L/100 km, ceea ce nu e mare chestie, dar depinde si de cum utilizezi masina.
O masina cu vechime gen 12 ani si diesel are km foarte multi, datorita consumul frecventa drumurilor a fost mai mare(depinde de la caz la caz), dar cine a cumparat diesel e clar ca a avut drumuri multe de facut si a dorit sa iasa bine la bani.Plus ca la diesel sunt piese care pot ceda gen injectoare etc.
Anonim187263728119 întreabă: