Ce legatura are scula cu prefectura eu nu vad, ambreaju cu apa
Deci apa fierbe doara daca termostatu nu mai deschide, nu exista alta cauza.Ar mai fi sa nu mearga pompa,ceea ce este imposibil,,ai spus ca numa ce ai schimbat-o,deci daca pompa stiu si eu din ce motiv, turbina pompei sa spunem sar desface de pe ax, atunci s-ar invarti degeaba, dar de asa ceva nu am auzit.
Ai schimbat garnitura la chiulasa zici. Poate ca ai obturat ceva canale, nu stiu desi nu ai cum, daca pui garnitura care trebuie nu vad.
Acum nu stiu cine tia schimbat garnitura si ce ti-a facut acolo.
O masina normala nu are cum fierbe apa so arunce afara decat daca termostatu nu mai deschide.
Schimba termostatu cum zic si dupa vezi cum face. Termostatu nu costa mult.
Ala care a spus ca poate fi de la ambreaj probabil o fi pompier sau popa stiu si eu
Cand schimbi pompa de apa obligatoriu schimbi si termostatu, asta ca idee.deci ai probleme cu termostatu,ori motoru nu este aerisit bine.Da apa afara,trage vacum din sistemul de racire,daca stii ce zic,daca nu du-te la unia care au scula aia,nu e cine stie ce,dar iti trage tot aerul din sistem,apoi iti baga antigel,nu mai merge cu masina doara cu apa curata,mergi tot timpul cu antigel.
Dar primul lucru este sa schimbi termostatu,daca iti arunca apa cum spui, ar trebuie sa iti arate si temp la apa, asta daca ai ceas la bord, daca nu, atunci schimba termostatu si dupa vezi daca se mai intampla.
Dar zile la aia sa-ti traga vacum din sistem, asa o sa fie perfect aerisit sistemu.
Am incercat...dar degeaba. Precizez ca am ambrejaul varza ( patineaza din a 3-a pana in a 5a) cineva mi-a zis ca poate sa fie asta cauza dar nu-i vad rostul