anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU! Doresc sa imi sugerati firme de leasing auto serioase, doresc sa inchiriez 2-3 microbuze cu 9 locuri, sa nu fie vechi mai mult de 2-3 ani. Multumesc anticipat!

13 răspunsuri:
| DeMicUnCălător a răspuns:

Google te poate ajuta mai bine decat TPU.

| MihaelaDart a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

Nefiind in tara nu stiu ce gasesc pe google si cat de serioasa este firma. De aceea am apelat la TPU.

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru MihaelaDart):

Pe TPU n-ai să găsești utilizatori mai competenți ca google.

| DeMicUnCălător a răspuns:

Dacă iți permiți, Cumpărră microbuze noi. E Mai sigur

Cred ca nu ai inteles un pic. Nu locuiesc in Romania de mai bine de 10 ani, in acest timp in tara sunt sigur ca s-au schimbat multe. Pot cauta o firma x si sa am probleme, intelegi. Sunt sigura ca voi gasi pe cineva competent sa imi sugereze firme serioase. Sunt de atatia ani pe TPU si mereu am avut sfaturi bune la orice problema unde nu am gasit raspuns. Nu stii, te rog, treci mai departe. Google in acest moment este nefolositor pentru mine.

Doresc inchiriere leasing, ce este atat de greu sa intelegi.
Dupa ce scot investitia din acestea, abia apoi pot sa le cumpar.

Success.

Cred ca nu stii ce inseamna leasingul. Nu este vorba ca este ceva mai sigur. Iau microbuz inchiriat prin leasing, ma folosesc de el 2-3 ani, il schimb cu altul, daca imi convine de performantele lui, il cumpar si leasingul imi scade din chiria data pe lunile pe care le-am platit. O masina inchiriata in leasing are multe facilitati decat una cumparata, in caz de stricaciuni sau accident, leasingul suporta toata cheltuielile, pe cand sa ai masina ta deja cumparata, trebuie sa platesti din buzunarul tau.
Inchirierea prin leasing o pot face numai firmele, nu si persoanele fizice.

Eu nu trebuie să ințeleg,
E Afacera ta și ești liber s-o administrezi cum liber și cum dorești.

Nici nu am cerut parerea pentru asa ceva, eu ti-am explicat ce inseamna leasingul doar la simplu fapt de sugestiile date de tine mai devreme.

Nervii și afacerile nu fac un parteneriat bun.

Pana acum intrebarea mea este total esuata. Nu stii, treci peste. Nu a fost nimeni cu nervi aici, decat ca tine sa te bagi aiurea in seamna cu mine fara sa imi sugerezi ceva bun. Cauta si tu pe Google la intrebarile pe care le-ai postat pana acum, acolo vei gasi raspunsurile corecte. Nu stii, treci mai departe, dar nu da sfaturi aiurea. Nu stiu cine este nervos mai mult decat mine, chiar sunt suprinsa de ironiile tale. Citeste regulamentul site-ul sa vezi despre ce este vorba.

| UserRo10 a răspuns:

Nu i se spune inchiriere prin leasing ca ii faci tu confuzi pe toti. Te referi la leasing operational unde la finalul contractului primesti alta masina