| Vali215 a întrebat:

Eu aproape am terminat școala de soferi, practica fiind făcută pe un Chevrolet pe benzină. Pe mașina de la școală merg destul de bine, însă astăzi am încercat să merg cu un Logan tot pe benzină și abia am plecat de pe loc, motorul mi-a murit de multe ori. Sunt eu un slab șofer sau cam așa este la început? Menționez că am mers cu mașina doar la școală.

5 răspunsuri:
| CerCopiTec a răspuns:

Salut! nu esti tu slab ai un instructor care nu e profi sau il doare la palarie si nu e in stare sa vada unde ai lipsuri, incerca sa pleci de pe loc cu frana de mana trasa pana la jumate(cu masina de la scoala), cand o sa reusesti garantat nu iti mai moare motorul la nici o masina

| Ssssmokin a răspuns:

Nu esti neaparat un sofer rau. Si eu am facut asa, la scoala am condus pe diesel, iar acasa am condus doar benzinare. Totul tine de ambreaj. Incearca sa ti ambreajul cat de mult poti pana te inveti cu el. Fiecare masina este diferita, deci este normal pana te inveti cu ea. Desigur pe viitor, de indata ce capeti experienta, nu iti v-a mai fi greu sa conduci alta masina decat ce pe care te-ai invatat.

| Vali215 explică (pentru CerCopiTec):

Am facut și cu frâna de mână trasă, dar nu la jumătate ci de tot și mi-a reușit, la logan pedala de accelerație este mai sus decât la Chevrolet, asta m-a doborât.

| Vali215 explică (pentru Ssssmokin):

Accelerația de la logan îmi dă cele mai multe bătăi de cap.

Răspuns utilizator avertizat