| Nujjjjjjjjghf a întrebat:

Eu si cu parintii mei ne dorim o noua masina, si am nevoie de pareri. Nu stiu mai nimic despre masini, dar am sa incerc sa stabilesc niste criterii. In primul rand, am vrea o masina gen jeep, noua, pana in 20 000 euro, cu motor nu mai putin de 1.6 si pana in 2.0, sa aiba un portbagaj spatios, interiorul sa arate bine si exteriorul la fel. Accept orice pareri referitoare la acest topic, sper ca sunt masini care se incadreaza in aceste criterii.
P.S: Poate ca par pretentios, insa imi doresc o masina cat mai buna! Multumesc frumos!

10 răspunsuri:
| Delmo_Catalin_1984 a răspuns:

Asta e cel mai mare site de Romania de masini second-hand. Bagi acolo optiunile tale si te hotarasti.
Vrei benzina sau diesel? Cutie manuala sau automata?

https://www.autovit.ro/autoturisme/

| Uvox a răspuns:

Păi tu întrebi pentru părinții tăi? Esti consilierul lor chiar daca nu ai habar? Sau o cumperi tu?

| Uvox a răspuns (pentru Delmo_Catalin_1984):

Cred ca a scris noua. Se gasesc mașini noi în vitan? Ca nu stiam asta.

| LasleaIoan1972 a răspuns:

Volvo este ideala ca masina de familie,
este cotata la siguranta foarte foarte bine
restul gasesti pe net

| Nujjjjjjjjghf explică (pentru Uvox):

Asta e a doua incercare cand intreb, prima oara am precizat ca este pentru tatal meu mai exact, pentru ca el e singurul care conduce, dar intr-o familie mi se pare normal sa te consulti, si am zis ca poate ii ajut si eu cu ceva happy apreciez totusi ca ai intrebat, pe viitor trebuie sa nu mai uit si sa precizez.

| Nujjjjjjjjghf explică (pentru LasleaIoan1972):

Am sa caut, multumesc!

| Nujjjjjjjjghf explică (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Arata bine! Multumesc de sugestie!

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru LasleaIoan1972):

Volvo cu caroserie SUV pana în 20.000 bună gluma

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca vorbim de mașini noi, conform cerințelor sunt foarte puține variante. Duster, Vitara și poate un Kadjar