Logan vericule, e foarte buna ca si incepator plus ca daca din neatentie o zgarii sau o loveste reparatia o sa coste foarte putin
Nu recomand FordKa. Consuma mult, rugineste in draci.
Logan e ok.
Renault Clio 2 e si mai ok.
VW Lupo 1.0 mpi e bun.
Corsa C imi place, se conduce misto, dar la 1000e nu stiu daca gasesti buna; recomand motoarele 1.2 si 1.4 pe benzina, sau 1.3 cdti, cel din urma fiind din categoria consumului minuscul, cu intretinere ieftina.
Sincer cand e vorba de masini de 1000 euro nu prea conteaza pe care o alegi atata timp cat e intretinuta si nu arata de parca cade de pe roti.
Din lista ta as merge pe Corsa sau Logan, ambele avand motoare bune pe benzina. De ford Ca nu stiu nimic deci nu ma pronunt. Mai e ca posiblitate Renault Clio eventual. Evita diesel in orice caz pe principiul ca de se strica vreo 2 piese scumpe ( exemplu turbina + volanta), poate ajungi sa dai pretul masinii in reparatii.
Toco cu gaz gpl 1500 lei, este cea mai buna masina, costa si putin piesele, de exemplu bara pe fata 100 lei, aripa 100 lei, parbriz sau luneta 100 lei, pompa de apa 150 lei, pompa benzina 100 lei
cauciururi noi de la kaufland 80 lei reesapate in Germania, sau hai sa zicem nu mai mult de 150 lei bucata noi, sau un far 100 lei, motorul de la aeroterma de caldura 140 lei
directie 270 lei cu tot cu frane, cap de planetara 100 lei, pivot 170 lei, saboti pe spate 70 lei, rulmenti pe spate 60 lei
iar el consuma 3, 5 litri daca ai de gând să mergi cu viteza de 85 Km/h dar sa ai drum de minim 1000 Km dus si 1000 Km intors
sau daca ai drumuri din astea normale in afara localitatilor si nu vrei sa mergi mai mult de 90Km/h atunci consuma 4
MA REFER ASTA CU 2 OAMENI LA 130 KG IN MASINA + 3 GENTI DE SCULE!
Dacă vrei sa mergi cu 140Km atunci consuma 4, 5 litri
sau in oras consuma 4, 2 litri