Nu te trimite! Acolo mi-s-a parut si mie ca e cel mai greu. Daca citesti bine de pe tabla alba, te trece fara griji, stai linistit . Tu cand o sa conduci, nu o sa ai de destins numere sau litere foarte mici si incurcate de pete de culoare, ci cifre mari, evidente si vizibile Eu zic sa nu iti faci griji
Poti sa fi sofer chiar daca ai probleme mici de vedere. Cunoasc multi soferi care poarta ochelari. Nu iti face griji. Testul ala este mai mult o formalitate. Ei trebuie sa se asigure ca vezi bine in trafic atat masinile si pietonii cat si semaforul iar asta se va vedea cel mai bine cand dai traseul
Nu e test asa de greu! Eu am vazut tot, dar multi care erau inaintea mea, spuneau ca nu au vazut pana si 2 sau 3 litere dar tot l-au trecut. Stai linistit, sa nu cazi la sala si oras, in rest drum bun!
Nu esti singurul, sunt multi soferi cu probleme de vedere si asta nu-i incurca la sofat.
Treci, ala e testul daltonismului. Daca nu le vezi pe toate bine esti daltonic, daca vezi cateva bine si cateva nu esti cat de cat bine.
Faza e ca nu am probleme de vedere...doar ca nu pot distinge cifrele in petele de culoare. Ma ingrijoreaza faptul ca nu o sa oberv cifrele si ca direct ma trimite acasa.
Testul ala e destul de important pentru ca isi dau seama daca distingi culorile sau nu. Acum daca nu ai sa iti dai seama de niciunul dintre ele s ar putea sa ai probleme
anonim_4396 întreabă: