| VIPSn1p3R a întrebat:

luni vreau sa ma duc sa depun dosarul pentru scoala de soferi si am auzit la un prieten ca atunci cand duc dosarul in aceeasi zi ma baga sa dau sala, asa este?

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Ca cand mergi sa depui dosarul? " Eu cred ca ar trebui sa inveti sa te exprimi corect. Apoi sa dai pentru carnetul de sofer.

| mihai5 a răspuns:

Se numeste sala mica dar sunt niste intrebari de cultura generala despre legislatie.nu e ceva de speriat ca oricum iei.nu te pica orice ar fi.bafta sa iei permisulwinking

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sa ne fereasca Dumnezeu de oameni ca tine la volan, analfabetule, la ce ai nevoie tu mă de carnet? sa omori lumea?

| sasa1sasa1sasa1 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Gramatica nu are nici o legatura cu respectarea legilor. Ar putea fi un bun sofer. Ca e bine sa fie si instruit, e alta poveste.

| ExprimareLibera a răspuns:

Nu dai niciun examen. Sunt doar niste întrebări banale, vreo 2 pagini parcă. Apoi îți pune psihologul niste întrebări gen "cine e președintele României" să vadă dacă ești sănătos psihic.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Te poate baga in " paine " in sec 2 in cazul in care a inceput o serie de scoala de 2-3 zile si te cuprinde si pe tine acolo. Daca nu te incadrezi ca seria e inceputa de mai mult timp te programeaza alta serie si te cheama cand trebuie. Sunt cazuri particulare, nu e regula.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru ExprimareLibera):

Eu credeam ca psihologia este deja la dosar cand te inscrii. Ce treaba are scoala cu vizita medicala?

| ExprimareLibera a răspuns (pentru Popescu_Eugen_1964):

Intr-adevar, inițial se face fisa medicala. Mea culpa