De ce ai plecat inainte sa se schimbe semaforul?
S-a schimbat culoarea pentru alti, nu pentru tine.
Vezi ca ceea ce faci este gresit si poti sa omori pe cineva in intersectie, cu graba asta inutila si fara sa te asiguri ca ai tu prioritate.
Ai mare grija ca manipularea nebuneasca a masinii, fara sa urmezi legile circulatiei, iti vor aduce accidnete pe care le vei regreta, fiindca graba asta nu aduce nimic bun.
Ma refer la visul tau... si tocmai iti spusesem sa fii atent la accidente.
Felul cum sofezi nu este unul sanatos si nici normal, fiindca este riscant si periculos.
Se făcuse roșu la ceilalți pentru că erau opriți de câteva secunde bune doar că nu s-a schimbat culoarea la semaforul meu, numărătoarea a trecut, doar că după ce s-a facut 0 și urma normal sa se facă verde și să arate numărătoarea, încă era roșu dar avea --- la numere
Nu am pus nici o viață în pericol nici a mea nici a celorlalți
Că doar roșu la ceilalți se fac cu câteva secunde înainte să se pună verdele la partea celălalta și cum am spus toată lumea era oprită de ceva timp
Îți mulțumesc pentru răspuns dar mai mult curiozitatea era daca semaforul era defect daca s-a mai întâlnit în trafic situații de genul când urmează să se facă verde dar rămâne culoarea
De ce ne ar interesa ce faci tu? Ai masina fi atent in trafic ca daca incalci legea plătesti, nu ai voie sa treci pe rosu, asa cum au asteptat si alti soferi sa se schimbe culoarea la semafor, la fel trebuia sa faci si tu, sa ai rabdare. Daca faci cum vrei tu, o sa suporti consecinte, amenzi si retinerea permisului de conducere de catre politie.