| XxT3rIbL3xX a întrebat:

Salut TPU, nu îmi dau seama daca am trecut pe roșu sau nu, făcusem un sens giratoriu și am revenit în zona intersecției la semafor, eram primul pe banda 2 și urma să fac stânga, dar am așteptat 40 se secunde la semafor că era culoare roșie. S-au făcut 3/2/1/ și la 0 am băgat viteza și am dat ușor să plec până am pus semnalul până m-am uitat iar stânga și la cei din fata deja eram ieșit dar am apucat sa vad semaforul care inca deja era pe roșu doar că nu avea numerele, era trecut cu culoarea roșie și langa acea ---
Cei din spate și din fata mea de pe partea cealaltă au rămas încă la semafor dar eu cum deja trecusem mă gândeam "daca am trecut pe roșu"
Posibil sa fie semaforul defect? Sau să aibă o întârziere de câteva secunde până să se facă verde? Voi ce credeți

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

De ce ne ar interesa ce faci tu? Ai masina fi atent in trafic ca daca incalci legea plătesti, nu ai voie sa treci pe rosu, asa cum au asteptat si alti soferi sa se schimbe culoarea la semafor, la fel trebuia sa faci si tu, sa ai rabdare. Daca faci cum vrei tu, o sa suporti consecinte, amenzi si retinerea permisului de conducere de catre politie.

| Violleta2022 a răspuns:

De ce ai plecat inainte sa se schimbe semaforul?
S-a schimbat culoarea pentru alti, nu pentru tine.
Vezi ca ceea ce faci este gresit si poti sa omori pe cineva in intersectie, cu graba asta inutila si fara sa te asiguri ca ai tu prioritate.

| Violleta2022 a răspuns:

Ai mare grija ca manipularea nebuneasca a masinii, fara sa urmezi legile circulatiei, iti vor aduce accidnete pe care le vei regreta, fiindca graba asta nu aduce nimic bun.
Ma refer la visul tau... si tocmai iti spusesem sa fii atent la accidente.
Felul cum sofezi nu este unul sanatos si nici normal, fiindca este riscant si periculos.

| XxT3rIbL3xX explică (pentru Violleta2022):

Se făcuse roșu la ceilalți pentru că erau opriți de câteva secunde bune doar că nu s-a schimbat culoarea la semaforul meu, numărătoarea a trecut, doar că după ce s-a facut 0 și urma normal sa se facă verde și să arate numărătoarea, încă era roșu dar avea --- la numere
Nu am pus nici o viață în pericol nici a mea nici a celorlalți
Că doar roșu la ceilalți se fac cu câteva secunde înainte să se pună verdele la partea celălalta și cum am spus toată lumea era oprită de ceva timp

| XxT3rIbL3xX explică (pentru Violleta2022):

Îți mulțumesc pentru răspuns dar mai mult curiozitatea era daca semaforul era defect daca s-a mai întâlnit în trafic situații de genul când urmează să se facă verde dar rămâne culoarea