anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

păreri despre audi A6 la începători? Am permisul de 10 luni. Stiu ca e o masina mare, chiar de asta întreb, vreau o masina cu multe dotări și in care sa ma simt confortabil, nicidecum o masina sport, nu o vreau pentru viteza (ținând cont ca A6 are mai mulți cai fata de A4 de ex) vorbesc despre un model 2012-2013).Si prețul de asemenea.

5 răspunsuri:
| NewMember96 a răspuns:

Ok, ai permisul de 10 luni, dar in aceste 10 luni cam cat ai condus?
daca sa zicem ai condus destul de des, ai putea sa iti iei o astfel de masina, considerand ca ai cumulat minimul de experienta necesar cat sa nu o agati de diferite chestii.
dar daca ai condus doar de cateva ori in cele 10 luni, ti-as recomanda sa iti iei o masina mai ieftina, mai putin pretentioasa, cu ajutorul careia sa te obisnuiesti (ai sa o atingi des de borduri, stalpi si asa mai departe pana te obisnuiesti cu dimensiunile masinii si aprecierea distantei in oglinzi)

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NewMember96):

Fac in jur de 20-25 de km pe zi, cu actuala masina (vw Bora) m-am obișnuit, o conduc fără probleme, ce i drept, in primele 2 luni am luat 2 oglinzi, recunosc! laughing dar ma refer ca senzorii de parcare, camera de marșarier și altele ma vor ajuta sa nu o frec prea tare! Ținând cont ca n-am avut probleme cu parcările la vechea mea masina din 2001

| Bratu_Andrew_2000 a răspuns:

Avand in vedere ca este o masina din 2012-13 ar trebui sa aiba destule smecherii pe ea. Eu in locul tau as lua o masina mai veche, de care sa nu imi para rau in caz ca o lovesc sau ceva. Pe de alta parte, tu stii cat de bine conduci si daca te bazezi sa conduci asa ceva. Stiu ca e contradictoriu cu ce am scris mai sus, dar eu nici nu am permis inca (dau in cateva zile sigh ) si am o Mazda 6 din 2013 (pe numele tatalui). Masina foarte lunga. Are destule dotari pe ea insa depinde si de model. Exista de exemplu modele tot din 2013 cu camera pentru parcare, a mea are doar senzori.

Gandeste-te bine. Nu putem decide pentru tine happy

| nelyjoly a răspuns:

Soferii incepatori sunt sfatuiti sa evite masinile prea puternice. Evident exista tentatia de a cumpara masini cat mai puternice si cat mai impresionante din bugetul disponibil, insa un sofer incepator trebuie sa tina cont de faptul ca o masina cu mai multi cai putere este o masina mai greu de stapanit, pentru care este nevoie de mai multa experienta ce poate fi capatata doar dupa ani in spatele volanului si mii de kilometrii.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Mie mi-a placut sa conduc "balene", de cand eram incepator.
Atat timp cat te bucuri de confort si nu mergi haotic (teribilist), poti sa o conduci fara probleme.