| MihaelaDart a întrebat:

Salut TPU! Recomandați-mi și mie niste site-uri serioase de autoturisme second-hand. Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| anjellique a răspuns:

Autovit.ro si olx.ro sunt cele mai bune in opinia mea personala, adica propria mea opinie

11 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Haurentiu.ro

| 0info a răspuns:

999 se numește site-ul, îl poți instala și pe App Store sau Google Market

| MihaelaDart explică (pentru cassyona):

Mulțumesc oricum pentru ajutor! Dar nu are modelul pe care îl caut și mă obligă să investesc in ceva mult mai scump din ofertele pe care le are. Așa că pe acesta îl elimin, mă îndrept la celelalte recomandări.

| ReddY25 a răspuns:

Autovit

| ReddY25 a răspuns (pentru gabicoo):

Gaby,for once don't mock

| MihaelaDart explică (pentru 0info):

Vad ca este site pentru vanzarile din Moldova, multumesc oricum desi este prea departe. As dori pentru Romania.

| MihaelaDart explică (pentru gabicoo):

Sa imi spui si mie ce masini sunt pe acolo cu haurentiu si piranda! "Multumesc" oricum.

| gabicoo a răspuns (pentru MihaelaDart):

Https://m.youtube.com/watch?v=YpJIPWxeoMo
https://m.youtube.com/watch?v=0X6kx-Fb3J4

Dacă vizioneze ambele filmulețe la finalul celui de-al doilea vei primi și un răspuns avizat la întrebarea ta.

| MihaelaDart explică (pentru gabicoo):

Sincer nu ma intereseaza desenele animate. Daca ai fi putut sa ma ajuti, o faceai, daca nu, treci in puii mei peste intrebare ca nu ma intereseaza ce vrei sa transmiti prin clipurile de pe Youtube.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pe Autovit sunt mai mult dealeri/samsari, pe olx caut eu, urmaresc sa cumpar direct de la proprietari.
Site-urile sunt ca niste ziare, ele doar gazduiesc anunturile utilizatorilor. Utilizatorii pot fi atat seriosi, cat si tepari. Nu iti poate garanta nimic site-ul.