| CosminGK a întrebat:

Revin si eu cu o intrebare legata de site ul Adesa( nu stiu cati dintre voi il cunoasteti ). Am licitat la o masina pe site, am castigat licitatia si desemnarea ei in data de 27 noiembrie. Pe 2 decembrie am fost la banca si am platit masina. Tin sa mentionez ca masina e din Olanda. In cat timp poate veni in Romania? Tin iar sa mentionez ca nu mai pot vedea masina pe site, inainte si chiar dupa ce am platit o am putut sa mai vad masina inca pe site ( adesa ). Multumesc mult de tot

5 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Poate dura chiar si o luna, acum e mai greu cu sarbatorile.
Dar nu exista o comunicare intre licitant si cel care vinde masina?

| Roberrt21 a răspuns:

Nu ai primit nici un email sau apel din partea acelui site? Dacă ai un număr de telefon sau un email scrie le si vezi cum sta treaba, intreaba i pe ei in cat timp ajunge. Sanatate!

| relian a răspuns:

Pai masina tu trebuie sa mergi sa o ridici,aia nu se ocupa de transportu masinilor,cel putin asa cred.
Acolo nu scria? Aia doara vand masini,probabil or avea si contacte cu firme care transporta,dar aia is alti bani.
Ori ce scria la descrierea masinii, ca banui avea o descriere, iar daca nu scria nimic de transport, aia e fix problema ta.
Mai scrie sigur ca ai nu stiu cate zile sa mergi sati ridici masina, si la fel sa platesti.
Asa ca mai bine suna la aia si vorbeste, trebuie sa aiba un nr de telefon ceva.

| CosminGK explică (pentru relian):

Sunt mai multe posibilitati de a lua masina. Ori te duci dupa ea ori iei transport contra cost, nu e doar sa o ridici tu personal. Eu voiam sa stiu o data estimativa cand poate veni.

| CosminGK explică (pentru Roberrt21):

Nu primesti apel. Doar email ca, ai castigat licitatia la masina x si desemnarea ei tot la masina x.