Ca sa schimbi placutele de inmatriculare la un autovehicul deja inmatriculat pe numele tau, trebuie sa urmezi din nou pasii inmatricularii:
-platesti taxa de talon care e 37 ron (nu cred ca e nevoie sa platesti din nou taxa de inmatriculare de 52 ron)
-platesti o taxa pentru modificarea in CIV caci si acolo apare nr de inmatriculare al masinii. Nu stiu exact cat e taxa, presupun ca e intre 50 si 100 ron. La un birou de acte poti afla exact cat este, sau poti merge direct la inmatriculari sa afli.
-platesti placutele preferentiale - 85 ron
Nu ai nevoie de alta asigurare, insa trebuie sa mergi la broker-ul care ti-a incheiat polita de asigurare sa imi modifice nr de inmatriculare care e trecut in partea de jos a politei, evident, dupa ce le-ai primit de la politie, sau daca stii sigur ca poti obtine nr preferentiale (adica sunt libere) atunci le poti trece inainte de a ajunge la inmatriculari si sa schimbi culoarea este in jur de 100 lei... sper ca te-am ajutat Funda?
Taxa talon + taxa contravaloarea numelerelor de baza + cele preferentiale. In jur de 120 lei. Rabdare si tutun in rest.
Numarul de inmatriculare este o necesitate, nu o placere si in niciun caz nu are de ce sa te reprezinte...
De ce ai da bani sa-l schimbi?
Costa in jur de 50 de lei sa iti schimbi nr., culoarea costa destul de mult cred c ain jur de 1000 de lei, asta nu stiu sigur, succes
Liliforever2012 mersi mult deci in total nu va trece de 500 de ron cu absolut tot ce treebuie nu?
In nici un caz nu va trece de 500 lei! Succes
salajeanul întreabă: