| Neata_Marius_1994 a întrebat:

va rog frumos spuneti-mi si mie cam cat m-ar costa sa schimb nr de inmatriculare al masini ca parintii mei nu lau pus la alegere si nu imi plac si as vrea sa stiu cat m-ar costa sa schimb si nr si culoarea masini

Răspuns Câştigător
| liliforever2012 a răspuns:

Ca sa schimbi placutele de inmatriculare la un autovehicul deja inmatriculat pe numele tau, trebuie sa urmezi din nou pasii inmatricularii:
-platesti taxa de talon care e 37 ron (nu cred ca e nevoie sa platesti din nou taxa de inmatriculare de 52 ron)
-platesti o taxa pentru modificarea in CIV caci si acolo apare nr de inmatriculare al masinii. Nu stiu exact cat e taxa, presupun ca e intre 50 si 100 ron. La un birou de acte poti afla exact cat este, sau poti merge direct la inmatriculari sa afli.
-platesti placutele preferentiale - 85 ron

Nu ai nevoie de alta asigurare, insa trebuie sa mergi la broker-ul care ti-a incheiat polita de asigurare sa imi modifice nr de inmatriculare care e trecut in partea de jos a politei, evident, dupa ce le-ai primit de la politie, sau daca stii sigur ca poti obtine nr preferentiale (adica sunt libere) atunci le poti trece inainte de a ajunge la inmatriculari si sa schimbi culoarea este in jur de 100 lei... sper ca te-am ajutat kiss Funda?

5 răspunsuri:
| TudorMontana a răspuns:

Costa in jur de 50 de lei sa iti schimbi nr., culoarea costa destul de mult cred c ain jur de 1000 de lei, asta nu stiu sigur, succes tongue

| Neata_Marius_1994 explică:

Liliforever2012 mersi mult deci in total nu va trece de 500 de ron cu absolut tot ce treebuie nu?

| liliforever2012 a răspuns (pentru Neata_Marius_1994):

In nici un caz nu va trece de 500 lei! Succes

| Braunion a răspuns:

Numarul de inmatriculare este o necesitate, nu o placere si in niciun caz nu are de ce sa te reprezinte...
De ce ai da bani sa-l schimbi?

| AgathaRo a răspuns:

Taxa talon + taxa contravaloarea numelerelor de baza + cele preferentiale. In jur de 120 lei. Rabdare si tutun in rest.