Eu aș alege instantaneu acel Jaguar. Este o mașină superbă, din orice punct de vedere. Dacă arată și se comportă bine, și ai bani să o întreții, nu ezita.
Dar piesele sunt ceva mai greu de gasit ca la vw si probabil mai scumpe, in caz ca se strica ceva.
Jaguarul este o masina care consuma mult, aproape dublu fata de VW bora.
Gandeste-te foarte bine daca iti permiti cosumul asta dublu si piesele de schimb, care sunt mult mai scumpe ca la un VW.
daca pentru tine nu-s o problema banii, atunci o poti schimba, Dar daca esti stramtorat cu banii, eu spun sa te uiti la masini cu capacitate cilindrica de 1.4 si 1.6 fiindca acelea au consum redus.
Nu te sfătuiesc, jaguarul motor mai mare, implicit consum mărit. Piesele de la jaguar mult mai scumpe ca la vw și da crede-mă că la mașini atât de veche vor fi necesare schimbări, vrei nu vrei.
Rămâi cu ce ai, strânge bani, ia-ți un model mai recent minim 2013. Nu te complica, mai ales dacă nu ai bube la a ta.
Tu de ce crezi ca da Jaguarul? Consuma de te sparge, cel putin dublu fata de Bora. Taxe la primarie de 10 ori mai mari.
Orice piesa se gaseste greu si costa de 10 ori mai mult.
Naiba stie daca nu are vreo buba care sa te coste reparatia cat doua Bora din 2004.
Mulțumesc pentru răspunsuri, totuși o sa ma duc sa vad masina și o sa va spun ce am hotărât
AntonVasile7 întreabă: