| daniel7777 a întrebat:

vreau sa ma apuc de curse si fratele meu are un astra bertone si mi-a zis ca mi-l da mie da nu stiu daca e foarte buna de curse e modelu 2.2 de 147cai ce ziceti e buna sau daca nu ce imi recomandati masina asta o iau pentru ca stiu ca este bine intretinuta si daca ar mai fi nevoie as mai imbunatati motoru da nu are tractiune pe fata de asta intreb

Răspuns Câştigător
| StefanF a răspuns:

Un BMW 325 e perfect dar trebuie sa faci unele modificari la instalatia de racire, schimbi radiatorul original cu unul cu celule mai mari, pui un radiator pentru racire ulei. Motorul de 2.5 vanos este unul foarte puternic, dar la turati mari cum ai nevoie pentru drift o sa fiarba motorul daca nu faci ce am scris mai sus. Bafta happy

9 răspunsuri:
| Igama a răspuns:

E buna sau nu. iti recomand modelul 2.1 si 2.2 de 147 cai.

| StefanF a răspuns:

Acum depinde si cu ce masini te intreci, eu o maisna cu 147 cp nu o vad ca si o masina de curse... Daca vrei curse atunci ia si tu o masina de la 250cp in sus, parearea mea.

| daniel7777 explică (pentru StefanF):

OK mersi da daca Iasi face un chip tuning la motor sau sa ii schimb motoru si tot asa ma intereseaza daca pot sa fac drift cu ea ca are tractiune fata.

| Braunion a răspuns:

Sper sa ajungi la puscarie daca vrei sa te apuci de curse. Acolo e locul pericolelor publice care pun in primejdie viata si siguranta celor din jur.

| StefanF a răspuns:

Drift cu tractiune fata nu ai sa faci niciodata indiferent de cat cp ai avea.
Pentru drift ai nevoie de tractiune spate sau 4WD.

| daniel7777 explică (pentru Braunion):

Ba baiatule daca nu iti place intrebarea nu raspunzi si nu citesti e un site in care fiecare e liber sa raspunda la intrebari daca stie ceva folositor daca nu mai bine ar tacea

Un BMW 325 E36 ce zici ar merge?

| Barbu_Florinel_1993 a răspuns:

Uite o masina ici este super la dotari si super la drifturi http://www.autovit.ro/volkswagen-phaeton-C29507376.html

Mersi frumos