| BMadalin1992 a întrebat:

Salut tuturor.Acum doua luni mi-am schimbat masina. Am aut un Opel Astra Classic 1.4 Twinport 2007 si m-am gandit sa trec la marca coreeana Ssangyong Rexton W 2.0l xdi. Am strans 30.000 euro si am cumparat-o. Este foatre ok masina, un singur defect are: nu exista calculator de bord sad in rest nu am ce sa reprosez. Imi place foarte mult tractiunea 4wd, folosesc doar tractiunea pe puntea spate. Cutia automata cu 6 trepte dezv. de Mercedes este foarte reusita. Nu mai intru in detalii...

Intrebarea mea este : Ce inseamna XDi?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Nu ai ales bine marca doar motorul cei de el in rest slaba masina, XDI vine de la diesel injection x habar n-am o fi pus asa la ochi frumosi

4 răspunsuri:
| BMadalin1992 explică (pentru mgtow):

Cred ca am facut o alegere buna, dupa parerea mea. Interiorul este foarte placut motorul trage foarte bine, suspensia cu 8 brate este foarte fascinanta. Am intrat pe un teren denivelat si am ramas surprins placut, mi-a dat senzatia ca merg ca pe carosabil si consumul este ok cam 11% si mu merg deloc economic

| mgtow a răspuns (pentru BMadalin1992):

Eu am dat de una care nu tinea frana de mana si se ducea la vale, schimbator de viteze in conditii proaste. acum la inceput merge bine dar cu timpul o sa vezi cu ce te trezesti la probleme mecanice

| BMadalin1992 explică (pentru mgtow):

Am versiunea de varf cu dotari full si 4 ani garantie. Oricum, daca m-ai cunoaste ai stii ca eu nu tin mult o masina maxim 5 ani.Am vrut o masina noua gen Jeep cu 7-8 locuri. Acele jeep-uri sunt foarte scumpe, trec peste 35 mii de euro din cate am inteles, asa ca am ales Ssangyong. Acum la noroc, cat o merge...

| TwiXXXie a răspuns:

X vine de la tractiunea integrala tongue