| Nelu2801 a întrebat:

Salut, vin și eu cu o întrebare! Am vândut acum 2 săptămâni un golf 4. cu act de vânzare cumpărare cu tot. Acum cumpărătorul mi-a trimes mesaj că îi s-a stricat mașina și să îi dau bani pe jumătate din reparație pe motiv că are 30 de zile de retur ceea ce nu cred. Altfel mi-a spus că va merge in instanță, poate face așa ceva, eu unul nu cred totuși nu e mașină nouă.

Răspuns Câştigător
| mi25 a răspuns:

Ca sa poata sa-ti ceara banii pe reparatie in instanta ar trebui indeplinite mai multe conditii, dintre care:
1. In contract sa scrie ca garantez buna functionare a masinii un termen anume.
2. Ca masina nu are defectiuni ascunse.
Dar si acestea doar ca titlu de informare.
Doar o masina noua poate fi garantata ca nu se va defecta o anumita perioada.
Daca vroia sa vada starea tehnica a masinii trebuia sa o duca, atunci cand a cumparat-o, inainte de perfectionarea actelor si plata, la un atelier specializat.
Stai linistit, ca nu are ce sa-ti faca.

5 răspunsuri:
| Javva a răspuns:

Co4e ce crede asta, ca si-a dat comanda la masina pe eMag? Vrea retur laughing auzi la el, daca si-a cumparat un cazan atunci isi asuma ca vor aparea probleme la el, si asta cu datul in instanta e greu, n-or sa ridice aia niciun deget pentru el si o sa-si repare singur cazanul, din banii lui evident

| Nelu2801 explică (pentru Javva):

Mulțumesc asta mă liniștește.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Buna asta cu retur in 30 zile.
aia e, a cumparat masina din momentul semnarii contractului e masina lui si vina lui ca nu a verificato.

daca erai persoana juridica mai zic sa fi avut pretentii... asa sa fie sanatos si sa te dea in judecata.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Pe motiv că are 30 de zile de retur. Nu are nimic. E a lui acum.

| Nelu2801 explică (pentru mi25):

Mulțumesc frumos pentru răspuns.