Probleme poți întâmpina și la o mașina ceva mai noua, peste 2010. In orice mașina la mâna a doua, trebuie sa bagi bani când o cumperi. Tocmai asta vreau eu sa fac, sa investesc ceva bani in ea, sa o pot folosi ca o mașina normala chiar dacă are 23 de ani. Plus de asta nici nu vreau sa ma gândesc la alta mașina, e34 seria 5 mi se pare ceva prea frumos, design-ul mașinii este bestial, mai ales dacă o pui putin la punct, din punctul meu de vedere arată mult mai bine ca multe mașini din zilele noastre. Eu vreau doar sa stiu dacă merita sau nu.
Într-un BMW nu ești în siguranță. BMW-ul este o mașină mortuară cu tracțiunea pe spate; și când îi pierzi controlul nu o mai poți redresa decât dacă ești șofer profesionist și cu experiență.
) mă prietenu meu, dacă ești inconștient poți muri in orice mașina chiar și-n suv-urile din 2019 cu toate sistemele de protecție posibile. Nu o iau sa fac drag racing cu ea, nici drifturi
Dacă nu faci tu cu ea ce ai spus mai sus, o să facă ea cu tine -vrei nu vrei. ^_^. Mai ales când dai de piatră, mâzgă sau zăpadă.
Plus de asta nici nu vreau sa ma gândesc la alta mașina
Si atunci care mai e scopul intrebarii?
Cu răspunsurile voastre, normal ca momentan nu ma gândesc la alta mașina
Pai la ce raspunsuri te asteptai? Sa iti zicem ca e cea nai tare masina ever?
Daca esti pasionat asa tare de ea, o cumperi, investești de 10 ori cat ai dat pe masina sa o faci cat de cat functionala si nu mai intrebi pe altii.
Omule, eu am cerut părerea cunoscătorilor, n-ai ce face decât sa te contrazici cu lumea aici? Du-te și vezi-ti de treaba
Mai bine pui intrebarea pe forumul pasionatilor de BMW:
http://www.bmwclub.ro/forums/