| Kilop a întrebat:

Salut! Vreau să cumpăr o mașină de la vecinul meu, mașina este la mâna a 2 a sau a 3a nu are km prea mulți și foarte îngrijită. El a cumpărat Renaultul de la un italian care a furat-o abia după vreo 2 ani a aflat că este furată și poliția a aflat și acum cică nu are voie să facă chiar ce vrea cu ea. Are voie să o vândă? Țin să spun că nu cred că a mers nici 2000 km cu ea și o îngrijește foarte mult

9 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Atata timp cat e in evidenta poliției ca furata nu are voie sa o vanda si nici tu sa o cumperi.

| darrio2007 a răspuns:

Parerea mea este sa nu te bagi la asa ceva.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mai mult ca sigur nu are voie sa o vanda si nu vad de ce te ai baga in asa ceva

| mihai69 a răspuns:

Dacă e furată și are cunoștință despre asta, nu o poate vinde.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu cumperi masini furate chiar asa naiv esti? Pai daca dai banii pe aia furata, politia te va urmarii pe tinwe ca esti proprietar, ăia care au furat o scapă basma curata si intrii tu nevinovat in inchisoare, lasa i sa o vinda altuia.Si gratis de ti ar da o fugi de ea ca dracu de tamîie ca risti dosar penal.

| UserRo10 a răspuns:

Daca nu a reusit sa o treaca pe numele lui dupa proces sau ancheta nu ti-o poate vinde legal. Masini gasesti peste tot de vanzare

regis
| regis a răspuns:

Ce sa vândă? Imediat ce se dovedește ca a fost furata i se va restitui proprietarului, chiar daca el a cumparat-o cu buna credință.

| Kilop explică (pentru regis):

Nu a fost restituită și are câțiva de când a aflat poliția

regis
| regis a răspuns (pentru Kilop):

Atunci nu a fost furată.