Chiar daca nu posed masina, eu iti fac o recomandare, daca vrei sa o iei in seama bine daca nu, oricum este alegerea ta.
Eu personal as alege Golful, si sa iti zic si de ce:
1. Este mai nou, masina nemteasca ( da stiu ca si opelul este la fel dar aleg WW) rezulta ca piesele se gasesc mai usor, si implicit sunt mai ieftine.
2. E mai puternic, e si mai mic, in oras o sa ai un avantaj. Chiar si la drumuri lungi nu ai treaba pe Golf, merge super ( am fost eu intr-un golf pe autostrada si am ramas uimit, fug astea de nu ai treaba).
4. Fiabilitatea nota 10+.
Dar totusi decizia iti apartine.
Bafta si spor la condus, fara accidente.
Pe langa piese eu ti as sugera sa intre cele 3 masini sa vezi la care gasesti cea mai buna oferta pret - masina.
degeaba una are piese mai ieftine daca nu a fost bine intretinuta si trebuie sa schimbi jumatate de masina.
VOlkswagen golf.Fiabil,puternic,rezistent,foarte spatios.Fordu pica din prima. Sper ca am ajutat bafta! VW
Wv golf am avut, este o masina fiabila rezistenta la pret piesele wv sint cam la fel cu fordul, la opel sint un pic mai ieftine, mie i mi place golful ca masina tu alegi ce ti place tie
Eu ti-as sugera vw golf sau audi cele mai ieftine piese si opelu nu se poate compara cu vw sau audi la ford sunt scumpe piesele
Sal, ia-ti gandul de la Ford, e scumpa intretinerea lui, nici cu Opelul nu-i rau dar mai indicat e un Golf 4, eu am si sunt f multumit de el 1.4 16V 102CP o bucsa costa 12 lei, filtru 38lei, super fiabiliate... am avut Audi, Mercedes dar de golf sunt super multumit (ma refer la intretinere piese,...)