| blackspe3d a întrebat:

Salut.vreau sa stiu si eu un consum real la :
BMW 316i 1.6 si 1.8 benzina
Audi a4 1.8 benzina
Ma intereseaza consum urban.

Răspuns Câştigător
| Florian20405 a răspuns:

Vrei masini puternice, mari si te intereseaza consumul?
Pai in medie 12-13% au toate.Si de ce?
Bmw 1.6 caroserie mica, motor puturos, tragi de el consum automat mare, asa ca se merita 1.8 nu il soliciti atat de mult si vei avea un consum relativ ok pentru puterea care ti-o ofera.
Daca vrei putere mare si consum relativ ok, recomand cu incredere audi a4 1.8T 150cp dar si octavia, golf, leon 150; 180; 210 cp.
Bafta!

3 răspunsuri:
| Florian20405 a răspuns (pentru Florian20405):

Caroserie mare*

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

BMW E36 316 coupe am avut eu pe mana, primavara asta. Pe langa ca mi-a rupt spatele, mi-a consumat ceva in genul 12-13%, fara sa merg sportiv, intr-un regim in care cu Loganul 1.4 sau cu Daciile cu carburator scot ceva in jur de 7% cu depasiri, slalom, si alte cocalareli. Cand am predat masina proprietarului si i-am zis cata benzina am pus, mi-a zis "aaaaa... pai ai mers mult, ba! e BMW, ce credeai?".
A4 1.8 benzina e o alegere mult mai buna, e un motor suficient de puternic pentru a duce caroseria fara efort, are si ceva caluti, iar consumul ar putea fi 8-9 urban, 6-7% in afara localitatii.
In situatii de trafic foarte greu (Bucuresti, sau bara-la-bara sub 20 km/h), trece de 10% cam orice motor pe benzina.

| blackspe3d explică:

Va multumesc tuturor pentru raspuns