Am probat si cu alt bec, am pus si alt releu si siguranta, si la fel.Masa pe far cum trebuie verificata?
Vezi in tabloul de sigurante de sub volan(bord).Ai siguranta arsa sau nu face contact corespunzator.
Am probat si cu alt bec, am pus si alt releu si siguranta, si la fel.
Scurt in fir sau un electrician auto
Mda asta cred si eu.acum sa vad.
În mod sigur nu este de vină releul și nici siguranța.
Fă rost de un multimetru și verifică continuitatea pe circuitul respectiv.
Pai eu inteleg ca celelalte becuri de pe semnalizare functioneaza si doar asta dreapta nu. Daca e asa nu poate fi de vina nici siguranta si nici releul. Daca becul e bun atunci e o problema de fir intrerupt sau de papuci conectori.Un aparat de masura si un tip care stie sa-l foloseasca rezolva problema in max. 5 minute.
Siguranta e de vina in cazul asta. Ai un set de sigurante, mi se pare ca la Dacie e langa manerul care deschide capota, asa tin eu minte. Trebuie verificate toate, una din ele e de la semnalizarea aceea si probabil e arsa.
Am probat si cu alt bec, am pus si alt releu si siguranta, si la fel imi face.
Ia gandeste-te, ce anume leaga toate astea? Circuitul! Verifica firele, poate sunt roase de un soarec, sau s-au topit pe undeva.
Am probat si cu alt bec, am pus si alt releu si siguranta, si degeaba.
Eu zic ca e ori siguranta ori releu, depinde, stiu si eu am avut aceasta probleme cu dacia 1310 din 93` cu faruri dreptunghice, eu aveam probeleme cu alternatorul (scartaia cand dadeam sa semnalizez)
Am probat si cu alt bec, am pus si alt releu si siguranta, si la fel imi face.Cred ca am vreun scurt pe undeva.
Am rezolvat problema.Am pus suportul de la becul de pe partea stanga si merge.Nu e de vina instalatia.Trebuie sa-i schimb doar acel suport in care intra becul.
Burducea_Alex_1996 întreabă: