Întrebare recomandată | LuFacs a întrebat:

Salutare.Am o Dacie 1310 98' si ieri mi-a atras atentia cineva ca nu-mi merge semnalizarea dreapta de langa far.Din cate stiu trebuia sa-mi licare altfel semnalizarea in bord daca vreun bec nu merge, dar n-a fost sa fie.Am desfacut becul dar nu era ars, am curatat si papucii dar tot nu merge.Ce poate avea?

23 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Siguranta, releu

| critikl a răspuns:

Da,siguranta zic si eu.

| onasis1961 a răspuns:

Probeaza cu alt bec.Vezi siguranta sau masa pe farul respectiv.

| BSwwatch a răspuns:

Problema-i dacia, becu-i bun!

| LuFacs explică (pentru BSwwatch):

Ti-ai dori tu sa ai o dacie ca a meawinking

| BSwwatch a răspuns (pentru LuFacs):

Nu a fost cu rautate, ma scuzi!

| darrio2007 a răspuns:

Vezi in tabloul de sigurante de sub volan(bord).Ai siguranta arsa sau nu face contact corespunzator.

| LuFacs explică (pentru onasis1961):

Am probat si cu alt bec, am pus si alt releu si siguranta, si la fel.Masa pe far cum trebuie verificata?

| LuFacs explică (pentru besleaganicolaecosmin):

Am probat si cu alt bec, am pus si alt releu si siguranta, si degeaba.

| LuFacs explică (pentru darrio2007):

Am probat si cu alt bec, am pus si alt releu si siguranta, si la fel.

| valentingb a răspuns:

Siguranta e de vina in cazul asta. Ai un set de sigurante, mi se pare ca la Dacie e langa manerul care deschide capota, asa tin eu minte. Trebuie verificate toate, una din ele e de la semnalizarea aceea si probabil e arsa.

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru LuFacs):

Scurt in fir sau un electrician auto

| LuFacs explică (pentru valentingb):

Am probat si cu alt bec, am pus si alt releu si siguranta, si la fel imi face.

| LuFacs explică (pentru besleaganicolaecosmin):

Mda asta cred si eu.acum sa vad.

| valentingb a răspuns (pentru LuFacs):

Ia gandeste-te, ce anume leaga toate astea? Circuitul! Verifica firele, poate sunt roase de un soarec, sau s-au topit pe undeva.

| Florian20405 a răspuns:

Eu zic ca e ori siguranta ori releu, depinde, stiu si eu am avut aceasta probleme cu dacia 1310 din 93` cu faruri dreptunghice, eu aveam probeleme cu alternatorul (scartaia cand dadeam sa semnalizez)

| LuFacs explică (pentru Florian20405):

Am probat si cu alt bec, am pus si alt releu si siguranta, si la fel imi face.Cred ca am vreun scurt pe undeva.

| viotedy a răspuns:

Fir intrerupt.

| zeulzamolxe666 a răspuns:

E blestemul femeilor cu care faci sex din plictiseala! fundita?

| nutepriveste21 a răspuns:

Pai eu inteleg ca celelalte becuri de pe semnalizare functioneaza si doar asta dreapta nu. Daca e asa nu poate fi de vina nici siguranta si nici releul. Daca becul e bun atunci e o problema de fir intrerupt sau de papuci conectori.Un aparat de masura si un tip care stie sa-l foloseasca rezolva problema in max. 5 minute.

| 0rlando a răspuns:

În mod sigur nu este de vină releul și nici siguranța.
Fă rost de un multimetru și verifică continuitatea pe circuitul respectiv.

| Kidd_Impossible_1986 a răspuns (pentru BSwwatch):

Hahahahalaughing))))))))))))))

| LuFacs explică:

Am rezolvat problema.Am pus suportul de la becul de pe partea stanga si merge.Nu e de vina instalatia.Trebuie sa-i schimb doar acel suport in care intra becul.