Ofera toate actele, manipuleaza km si o repara apoi mai baga 1000 - 2000 eur in plus sa scoata diferenta de bani la vanzare. Cine nu stie de carvertical va fi tepuit pe masura
Nu fii rău: la căpătul firului este un singur lucru "profit"
ăla pune in mișcare toată economia monială
Fiscal poti oferi si a 2-a zi dupa ce ai cumparat-o, fara sa o treci pe numele tau. Doar o declari la primarie, apoi o vinzi.
Samsarii de obicei vorbesc doar despre masina, repeta aceleasi 4 propozitii in genul "kilometrii sunt reali, nu e accidentata, totul nou pe ea, nu mai bagi un ban in ea!".
Pe cand proprietarii au ce sa-ti povesteasca despre ea "am luat-o acum 20 de ani, de la Targoviste, am mers cu un var, pe drum am dat si-o m ie, acasa nevasta voia sa ma trimita inapoi cu ea, ca nu e rosie".
Sunt doar 2 variante:
1. Samsarul face contract intre tine si fostul proprietar, urmand ca tu sa treci masina la fiscal apoi sa o inmatriculezi.
2. Samsarul face contract intre tine si el, urmand sa iti dea fiscalul apoi mergi sa o inmatriculezi.
Salut! Depinde daca este din România sau din străinătate.
Sunt care recunosc si fac contract intre tine si samsar + iti da contractul dintre primul proprietar și samsar, sau mulți fac o smecherie. fac un alt contract cu proprietarul inițial și lasă spatiu la cumparator pentru cine o sa o cumpere. Teoretic este infractiune de fals si uz de fals. insa in cam asa merge.
ady18 întreabă: