| Ketta a întrebat:

Salutare am o mare problema, am un Ford Fusion din 2006, azi mergand pe strada urcand in panta ca sa merg pe autostrada, mergeam cu a 3a vroiam sa schimb a 4a dar inainte sa schimb accelerand normal eram la 2400 de turatii deodata motorul nu a continuat sa traga ci sa turat, ca si cum as fi pus-o pe liber, nu am atins ambreaj nu am facut nimic inca nu facusem miskarea de schimbare, turatiile nu au crescut au ramas cam la 2400 2500, ce credeti ca poate sa fie? Ma gandesc sa nu fie turbina dar nu cred pentru ca masina nu-i forjata... va rog raspundeti urgent vreau sa stiu ce poate fi. Nu vreau raspunsuri de la copii, vreau de la cineva in masura si raspunsuri sincere va rog.

3 răspunsuri:
| Veme a răspuns:

Am si eu un ford diesel si acelasi lucru mi s-a intamplat acum vreo 4 ani la el cand avea vreo 5 ani vechime. De atunci nu mi s-a mai intamplat, dar eu nu mi-am pus nici o problema, daca nu mai mergea, probabil ajungeam cu el la service.

| Ketta explică (pentru Veme):

Vreau sa iti zic ca masina eu o intretin, stau in Italia deci nu merge pe drumuri de rahat merge ca pe covor, ambreajul e cam dus mi-au spus cativa mecanici dar daca conduc calm au zis ca pot sa il mai tinhappy oricum mai astept si eu raspunsuri. Iti multumesc VEME

Răspuns utilizator avertizat