Întrebare recomandată | MorarasCiubotaru a întrebat:

Salutare am si eu o problema doresc sa-mi cumpar o masina ceva de mana a doua insa problema este ca nu am nici o idee care s-ar potrivi pentru mine, astfel am nevoie de propunere de la voi doresc sa fie o masina economa din toate punctele de vedere o masina tipica pentru un incepator ca mine pretul sa varize undeva intre 2.000-3.000 €, astept mult propuneri.

Răspuns Câştigător
| Assu53 a răspuns:

Volkswagen golf IVwinking motor 1.9 TDI diesel. Vrei putere si consum mic : ia-ti motor dieselwinking. Skoda octavia iar este o algere buna happy Opel astra. cam astea ar fi, acum dotarile tu ti le alegi, oricum eu te sfatuiesc sa iti iei ceva care sa fie cam full optionwinking cu piele inclusiv, altfel nu se numeste full-option fara piele. Oricum ferestete de renaulturi, peugeoturi, logane si citroen big grin asta daca nu vrei sa te saturi de bagat bani in elewinking, sper ca te-am ajutat. Numai binewinking!

7 răspunsuri:
| MuncaLaDomiciliu a răspuns:

Iti propun sa cauti o Honda Jazz, cutie automata...an 2002-2004.Este foarte fiabila, costuri mici, se conduce superb.O gasesti la 2500-2900 Eur

| robijam a răspuns:

Opel Astra, Dacia Logan e buna, daca vrei ceva mai sportiv incearca un Opel Calibra sau un BMW E36 cu motor sub 2000 cmc. Golfurile sunt inca bune.

| MorarasCiubotaru explică:

Cred totusi ca VW golf ar fi totusi cea mai buna ideala insa nu stiu cat de economa este ea si nici nu stiu cat bani trebuie sa bag in ea mai ales sunt incepator si sunt mai mult ca sigur ca nu va tine mult insa in privinta la BMW nu stiu sunt ele econome?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Opel corsa, vw polo

| heddy10 a răspuns:

Un BMW Seria 3 din anii 2002-2005winking

| Assu53 a răspuns (pentru MorarasCiubotaru):

Salut, iti spun eu 100% ca sunt foarte bune golf IVwinking plus consumul este foarte mic la motor 1.9 TDI (diesel), sa zic ca iti ia 5% dar sigur consuma si mai putin. eu am un passat variant motor de 2000 si am consumul de 5 cu el, si gandeste-te ca a mea este de 2 ori mai mare ca si golful plus mai grea. Scoala am facut-o pe un golf 4 1.9 TDI si stiu ca aveam consum de 3.7, 4, 2 in oras in TG JIU. Oricum sa ai grija la chestia cu kilometrii daca vrei kilometrii reali vezi sa aiba cartea cu reviziile facute doar la reprezentata pentru ca acolo sunt trecuti kiloemtrii la fiecare revizie. Oricum nu conteaza atat de mult kilometrii, poti sa ai si 1 milion de kilometrii si tot buna este masina, un motor diesel este garantat 1 milion de kilometrii, dar sa ii faci reviziile la timp, adica daca la 180.000 iti zice sa ii schimbi uleiul pai atunci sal schimbi, nu sa mai zici tu ca lasa ca mai merge inca 1000, ca nu este asa, deoarece uleiul isi pierde proprietatile sale. in fine daca doresti mai multe detalii da-mi mesaj privat si vb mai multe ori pe mess ori fbwinking

| Kenzorel112 a răspuns:

Xdeci daca nu vrei sa fie cine stie ce stilat crede-ma ca o masina buna e vw golf 2 diesel. Daca vrei si ceva cu un aspect frumos si nici la un pret este vw golf 4 cu niste jante pe 19-21 cu geamuri fumurii un negru sau gri metalizat. Succes.