| Vaicedilema a întrebat:

Am și eu un logan MCV 1.5 dci 68cp la care am schimbat ventilatorul de la radiator și cei din service au pus mufa ciudat și s-a ars mufa. Au înlocuit mufa cu una semi funcțională care a ars și mufa de la ventilator. Se găsește vreun manual de service în care să apară detaliată acea mufă și/sau cablurile din care face parte?

Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

Sunt niște contacte electrice banale. Fă conexiunea FERM!

4 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Sa intelegem ca te-ai dus la un service de-asta prin curtea unui gigel care nu plateste taxe si oficial nici nu exista? Nu de alta, dar un service care se ocupa de niste modele si nu are acces la documentatia oficiala privind modelele respective mi se pare noaptea mintii. Cred ca cel mai bun sfat pe care ti-l pot da e sa mergi frumos la un service oficial Dacia/Renault...

| Vaicedilema explică (pentru GabiDumitrescu):

A lucrat la dacia o perioadă mai lungă și nu mă așteptam la astfel de surprize dar așa este când nu lucrează el ci un angajat!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Vaicedilema):

Eh, mdah... faptul ca a lucrat la Dacia nu inseamna ca e dumnezeul service-urilor pe felia asta. Poate daca ar fi lucrat fix pe sisteme electrice si sa fie si inginer pe asta, nu un nea Caisa, atunci da. Ce lucrase la Dacia?

| GigiCelMaiPeste a răspuns:

Booooo logan frate i ati bmw nu cazatura de logan