| alex495 a întrebat:

Salutare. Am un passat 1.6 tdi cu volanta masa simpla. Cand plec de pe loc si nu accelerez, plec doar din ambreiaj atat in marsarier cat si inainte se aude ca un frecat metal pe metal. Nu tot timpul dar in cazul doar cand nu acc la plecarea de pe loc. De la ce ar putea fi?

4 răspunsuri:
| Alverto a răspuns:

Solutia este sa o sui undeva pe un elevator si sa arunci o privire la ce ar putea agata la mersul cu spatele (ca sa verifici nu trebuie' sa mergi neaparat la un reparator agreat, verificarile FARA modificari se pot face oriunde unde cunosti un meserias bun).
Si inca ceva: asigura-te ca nu confunzi acel zgomot cu scartaitul etrierilor spate(e un zgomot de metal pe metal, doar enervant, nimic ingrijorator, dar, foarte enervant uneori).

| alex495 explică (pentru Alverto):

Nu nu. Nu confund. Deci. Zgomotul se aude doar cand plec de pe loc din ambreiaj. Il fortez. In orice directie in care plec de pe loc se aude. Si am mai auzit de cateva ori in frana de motor din a 3-a in a 2-a

| Alverto a răspuns (pentru alex495):

Este nouă sau la mâna a doua?

| alex495 explică (pentru Alverto):

Are 200 k km aproape. Eu zic ca e rulmentul. E fortat daca nu si acc putin si de aia. Dar mai voiam o parere