| CristianPunIntrebari a întrebat:

As vrea sa ma ajutati cu o nelamurire legata de masini. La motorina se pleaca usor doar din ambreiaj, la benzina trebuie ambreiaj + acceleratie, imi poate explica cineva cum sa sincronizez pedalele in asa fel sa nu mi se mai opreasca la plecarea de pe loc si cum sa mentin o viteza foarte mica ca sa pot sa ies cu ea din curte.

25 răspunsuri:
| luciannicolae95wow a răspuns:

Pai deja ai explicat tu cum se face, asa se face cum ai zis tu... Intra in reflex chestia asta,, o sa opresti motoru pana te obisnuiesti.

| cyupaku a răspuns:

Ce legatura are motorina cu benzina, toate masinile au pedala de acceleratie si ambreiaj, evident cu excetia celor hidramate

| DaniTDCI a răspuns (pentru cyupaku):

Motoarele pe motorina nu au nevoie de avans in acceleratie la plecare de pe loc( doar daca esti in graba), cele pe benzina au nevoie de cel putin 2000 rpm pentru o plecare de pe loc fara a opri motorul.

| cyupaku a răspuns (pentru DaniTDCI):

Poftim? bati campii

Explica te rog chestia cu:nu au nevoie de avans in acceleratie la plecare, vezi ca dai informatii aiurea

| cyupaku a răspuns:

Heloo inisade! lamureste-ma

Ai zis ce legatura are benzina cu motorina la masini, legatura e ca masinile diesel nu mor asa de rapid la incepatori, cele pe benzina da, de oarece benzina e mult mai uscata fata de motorina. nu stiu sa dau o explicatie mai. ok.

| cyupaku a răspuns:

Daca vei face scoala de soferi vei invata

Pai normal ca vei invata, eu doar ti-am explicat asa cum am putut ca e o diferenta mica intre diesel si benzina big grin

Aici daca stii dai un raspuns, dar nu asa sa te afli in treaba, el intreba ambreiaj-acceleratie iar tu dai presupusuri sa faci puncte?

Nu explici cum poti, explici calculat-determinat-fondat-folositor, nu sa ne aflam in treaba

Intre ambreiaj si acceleratie in acest caz nu este nici o diferenta

Deja devii prost, benzinarul il accelerezi mai tare fata de diesel, daca nu il accelerezi destul iti moare motorul asta in cazul incepatoriilor, cum vrei sa iti mai explic? esti batut in cap rau copile

| DaniTDCI a răspuns:

Ma rog. nu are rost sa intram in detalii, te-ai lamurit cu dieselu' si benzinaru'?

Esti aiurea ma! esti inginer auto? ai facut ARR? ce naiba! iesi afara! pe bune!

Da, am facut liceu mecanic, intelegi acum?

Mecanic in ce? auto? nu! clar

Ce ofticat esti, vad ca te deranjeaza ceva la categoria auto&moto, insa nu imi pot da seama ce.

Ca nu esti in stare sa oferti solutii

Ofer solutii asa cum pot, ti-am explicat ca e o diferenta intre diesel si benzina la plecarea de pe loc.

Nu cum pot! solutii tehnice viabile

Pe acest site se ofera sfaturi si raspunsuri in a ajuta diferite persoane, cu diferite probleme, daca le pot zice asa, nimeni nu zice ca trebuie sa fii mecanic ca sa poti raspunde la categoria auto&moto. intr-adevar ca ai dreptate, nimeni nu poate da raspunsuri la misto sau sa incerce, eu am incercat sa te ajut cu un raspuns simplu, nu ti-am dat in cap,

Deci romanii se pricep la orice! deci si la dat sfaturi! ideea este ca trebuie sa ajutam nu sa incurcam, iar dupa parerea mea tu divaghezi

Cu ce am ajutat? cel mai simplu ar fi sa iti zic ca benzinarul are nevoie de turatie mai mare la plecarea de pe loc, acum e bine? te-am ajutat suficient, sau ma rog, pe acea persoana am ajutat-o suficient acum?

Nu! esti vehement in prostie! concuzia este ca esti afon