| HerrAdrian a întrebat:

Salutare, ce aditiv pentru DPF imi recomandati, motor 2, 0 TDI, 140cp? Si ce cantitate trebuie pusa?

10 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Iti recomand ce iti recomanda fabricantul acelei masini laughing

| UserRo10 a răspuns:

Nu exista aditiv dpf. Totul e de marketing. Exploateaza masina normal cat mai extraurban si pune motorina de calitate. Curata regulat admisia si egr-ul si nu ai probleme. Daca iti da cu fum la inceput de regenerare sau se regenereaza des mergi si curata-l

| EdyPn a răspuns:

Salut. Am un BMW e90 in ziua in care l-am cumparat am fost la reprezentanta pentru un control.
Cei de la BMW mi-au spus ca filtrul este înfundat. Când am cumparat mașina pot sa spun ca nu dădea gram de fum iar tobele erau curate. Am decis sa iau un aditiv FACOM am dat pe el in jur de 40€ după ce am făcut 7-800 km am observat ca toba era neagră și motorul se auzea mai bine. Respira mai bine. Eu spun ca acel aditiv ajuta. Te salut?

| HerrAdrian explică (pentru relian):

Du-te si fa-ti temele, categoria B sau permis de conducere e prea mult pentru tine!

| HerrAdrian explică (pentru EdyPn):

Ce cantitate ai pus?

| EdyPn a răspuns (pentru HerrAdrian):

Pai scrie pe el. Am băgat 1l adică tot flacon ul înainte de a face plinul

https://www.cdiscount.com/......60254.html COR! CD! 17321031537! m102400825_pFAC3221320060254_l9055359_tpla-294682000766__a140645654801&gbraid=0AAAAABIIGv9XG6x2HRdYpY78l1cxKaI2N&gclid=EAIaIQobChMI342Gur-EgAMVvi0GAB0PHgtIEAQYAiABEgLHcfD_BwE

| HerrAdrian explică (pentru EdyPn):

Multumesc, eu nu am comandat si nici nu am vazut.

| relian a răspuns (pentru HerrAdrian):

Esti slab rau amice, du cazanu ala dew fiare vechi, ia-ti si tu o masina normala, ca oamu, nu mai umbla cu fiare vechi, cazane de tuica.

| EdyPn a răspuns (pentru HerrAdrian):

N-ai pentru ce. Eu l-am luat de aici din Franța de la Carrefour

| HerrAdrian explică (pentru relian):

Astrologic esti vai de steaua ta, nici nu stii ce masina am, categoria B+altele te depasesc psihic, pune-ti o poza ca omul normal, daca tot te dai mecanic, parerolog, vad ca ai cunostinte in orice domeniu