| Anonim2322343a a întrebat:

Salutare!
De ceva timp am inceput un proiect cu o masina adusa din Germania. Ceea ce nu am verificat dinainte a fost costul pieselor aftermarket care este mare pentru anul masinii. In fine, nu acesta este scopul topicului.
Dupa alte modificari la caroserie m-am hotarat si sa ii pun niste vent-uri false pe aripile din fata, pe ambele parti. Inainte sa comand ceea ce doream de pe ebay (totalul fiind de vreo 300$) am vazut un videoclip pe Youtube cu un barbat care facea aceste 'vent-uri' false dintr-un fel de chit, iar dupa ce a vopsit-o nu se mai vedea diferenta.
Stie cineva ce chit sau ce altceva folosea acel barbat pentru a da alta forma pieselor de pe masina? Parea a fi un chit sau ceva...

6 răspunsuri:
| D3I3 a răspuns:

Dacă ne-ai da și videoclipul ne-ar fi mai ușor să zicem ce-a fost.

| Anonim2322343a explică (pentru D3I3):

Nu il mai gasesc...

| SoulReaver a răspuns:

Era probabil un chit asemanator cu chitul de fibra ce se da pe tabla. Sau poate chiar fibra de sticla.

| Anonim2322343a explică (pentru SoulReaver):

Crezi ca merita sa incerc? Sper sa nu imi pice de pe masina in mers.

| SoulReaver a răspuns (pentru Anonim2322343a):

Parerea mea e sa nu incerci, daca nu sunt nici functionale venturile alea sunt degeaba. Ca si eleronul din targ pus pe dacii. Asta e pararea mea proprie tu poti incerca daca ti se pare ca arata bine.

| Jicarean_Calin_1960 a răspuns:

Este practic fibra de sticla lichida, nu-ti ramane decat sa-ti faci o matrita pentru a da forma pieselor tale si sa cumperi un "pachet de fibra de sticla"!
http://atelierfibra.ro/produs/pachet9/