| Aditu94 a întrebat:

Salutare domnilor, am o problema la a mea masina, o skoda din 2007 cu motor de 1.6 FSI 16V cu cod motor BTS si am un cod de eroare PO328 senzor detonatii ( bank 1 s-au alt senzor). Aceasta eroare se înregistrează ca fiind intermitent, în mers, de o turez, mai mult de 3000 rpm si 109 km/h, nu mai merge, sta plafonata ca si cum asa a fost setata. Am înlocuit senzorul de detonatie si aceeasi problema care persista. Daca sterg codul de eroare masina merge normal pana cand apare din nou starea de fapt cu limitarea.Iar la ITP domnii au mentiinat ca gazele au trecut la limita, sa fie o cauza si sonda lamda?
Dumneavoastra, ce credeti ca ar putea fi ca si cauza si care ar fi rezolvarea?

2 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Dacă ai început cu schimbarea senzorului care îți depistează problema, e clar ce fel de mecanică faci rolling on the floor
Ca și cum ai concedia angajatul care îți aduce o veste proastă.
Scoate naibii bujia, vezi cum arată, măsoară compresia... Dacă vă simțiți mecanici, aplicați măcar cunoștințe la nivel de drujbist.
Dacă nici la nivel de drujbiști nu sunteți, atunci mergeți la mecanici.

| Aditu94 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Halal raspuns, daca comentezi doar ca sa fii vedeta e degeaba..fii antena, am fost la mecanic, cu problema asta, a zis ca nu are nimic..initial aparea ca fiind permanent..asa ca m-am gandit ca e defect si l-am inlocuit vu unul nou personal, il am si pe cel vechi. bujiile sunt noi si "reglate ". Problema este ca acum este intermitent, cand ai cand..nu mereu...doar cand o turez mai mult de 3000rpm si peste 110 km/h intra in limitare..nu îi da nimeni de cap, nici macar eu..de asta am cerut o parere..acum ca tu esti mare mecanic si vrei sa îmi dai peste nas, nu ma impresionezi. daca vrei sa ma ajutii, incepe cu a fii disciplinat, de oameni de rahat care put, sunt satul..inainte de toate fii om. apoi restul. Nu iti convine raspunsul vezi-ti de drum. E simplu. O seara buna.