| GeorgeMariusRotaru a întrebat:

Salutare dragii mei.

Până ieri, timp de doi ani, am avut lipit pe bordul mașinii un Chevrolet Aveo, un suport auto magnetic. Deoarece siliconul lui nu avea o prindere eficientă și că de aia mai tot timpul cu tot cu telefon, a trebuit să găsesc o soluție " extremă " și să-l lipesc cu adeziv instant ( Super Glue ). Între timp, suportul s-a defectat și, ar trebui să-l dezlipesc de acolo pentru al înlocui cu unul nou.
De îndepărtat, l-am îndepărtat dar în locul lui a rămas o pată de lipici ( Adeziv Super Glue ) destul de generoasă. Am încercat eu cu diluant, dar degeaba.
Așadar vă rog frumos dragii mei, dacă aveți vreo sugestie, vreo idee, Cu ce aș putea să curăț Super Glue -ul de pe bordul mașinii.
Cineva îmi spunea de WD-40. O fi bun de ceva în acest sens? Ca să știu să nu dau banii degeaba... Vă mulțumesc frumos și aștept răspunsurile voastre! ȘI HAI ROMÂNIA! ( Marți ora 19:00 ) ????????❤️

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Si nu, WD40 nu te va ajuta cu nimic. Ala e doar un ulei foarte fin, penetrant in cazul fierului ruginit. Nu are 1000 de intrebuintari cum viseaza unii, e doar o solutie confundabila cu motorina.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cu acetona, dar nu garanteaza nimeni ca nu afecteaza si bordul

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Insista cu diluant sau acetona, apoi pregateste-te sa-ti ramana o pata alba de plastic matuit, pe care va trebui sa o maschezi cu altceva.
Nu exista metoda profi dupa ce faci o nebunie fara habar.

Legat de suporturi de telefon, astea sunt foarte practice:
https://utileauto.ro/......ormance-m/

Dar trebuie sa ai grija cum le manevrezi, sa nu smulgi grilele. La unele masini cedeaza singure acele grile, la altele rezista si cu telefon acolo.
Cele mai ok sunt astea cu magnet, dar trebuie sa pui o placa de fier sub husa, ca sa il tina:
https://www.transmag.ro/produs/suport-magnetic-gps-telefon-mobil/

| GeorgeMariusRotaru explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Îți mulțumesc frumos pentru răspuns.

| GeorgeMariusRotaru explică (pentru suntserios):

N-ar fi o mare problemă, deoarece locul respectiv îl voi astupa tot cu un suport auto.

| GeorgeMariusRotaru explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Locul respectiv îl voi acoperi tot cu un suport auto. Nu am avut suport auto prins în grila de aerisire ci lipit pur și simplu pe bordul mașinii acolo am pata de lipici super glue