S-a intamplat ceva la schimbator... e ceva din timonerie... am avut o problema la un opel astra, a fost putin inghetat si s-a rupt ceva. nu iti fa pbl de cutie, ulei si altele. daca se strica cutia, acolo ramaneai cu masina
Ar trebui sa o bagi in service deoarece banuiesc ca este o problema la bujii dar te rog nu lua asta ca fiind valabil! Nu pot vedea ce este in motorul tau!
Eu nu am patit, dar tata da. Cred ca atunci cand ai pus frana ori nu ai apasar bine ambreajul ori e ceva desurubat.Probabil ca ti s-au desprins ceva suruburi care fac parte din schimbator, se poate si asta.
omul zice clar ca are probleme la cutie si tu incepi sa vb de bujii?
Salut mie nu mi-s-a intamplat la un prieten care am fost cu el in masina, la fel a patit, Avem o viteza de 70 km/h si a bruscat sa nu da-m peste un caine, Dar dupa aproape ca masina nu mai mergea abia mai intra in viteza si rotile erau deplasate asta s-a intamplat asa. Tu odata ce ai apasat frana ai dat drumul la ambreaj si schimbatorul a patit ceva pentru ca aveai ceva viteza si a bruscat in cutie, trebuie sa te duci la mecanic, Si cu rotile cand ai dat brusc s-a miscat bratul si cu capatul de planetara din cutie care asigura transmisia la roti, Cred ca asa s-a intrmplat. Ca sa o faci iti ia in jur de 200 si cu ceva ulei. Pentru ca s-a deplasat si uleiul curge sigur. Poti sa te duci sa te uiti si raspunzi la raspunsul meu!
Părerea mea este că s-a rupt suportul cutiei de viteze cel de cauciuc şi dă voie la căutătorul de la manetă să se plimbe aiurea.trebuie mers la un mecanic să-l înlocuiască!
Bai omule? ce treaba are bujia cu schimbatorul?/
ma mir ca nu i.ai spus sa verifice becul din cutie)