La un aprilia rs 49, viteza maxima 80km/h, consum 3%(afara) 5%(oras), rs 125 power valve (35 cai) 170-180km/h, consum 4.-5% (afara), 8% (oras), rs 250 (2 pistoane) 7% (afara), 11% (oras), datele astea is pentru cele care ies din poarta fabrici fara modificari, 2 timpi consuma destul de mult, dar au si putere, dar din fericire acum sunt modele in 4 timpi care au acelasi performante cu consumul la jumate
Eu am un aprilia rs 50 fara nici o modificare, e stock si am mers cu el maxim 110-115 km/h
Poate ai alte pinioane, de la 100km/h in sus iti traba deja modificari
Da... adevarul e ca am schimbat kitul de lant, dar oricum inainte sa schimb mergea cu 100
Poate ai avut ceva modificari care leo facut fostul propietar
Nu stiu ce modificari a facut fostul proprietar, dar oricum la 110 km/h e in viteza a 6-a si e turat pe la 9000-10000 de turatii. Dar oricum sunt foarte multumit de el, odata am facut 70 de km in continuu si mergeam cu 90-100 si nu am oprit deloc. Deci... e un scuter super :X
Aprilia rs 50 daca e stock, iti spun eu 100% ca prinde 90maxim, si nu are cum sa consume 5%in oras, consuma maxim 3%, aprilia rs 125 stock prinde injur de 175, dar are un consum mai mare de 5chiar 6%, plus daca ai si power valve, poate ajunge chiar la 8-9%! Bafta
Am si eu o intrebare am o aprilia rs 50 i-am bagat set de 80 si nu fuge mai mult de 110 km si nu sare de 10000 de ture pe mine si nici cand o ambalez nu trece de 11000 de ture am vazut la alti ca la set de 80 de duce la 130 km
cu fac sai sporesc performatele ei
Ai dreptate. Auzi..de ce 8 % prin oras? Adica pentru ca mergi incetu'? Eu imi cumpar in cateva saptamani o aprilia rs 125 power valve cu 35 cai, si nu am inca 16 ani..si stau sa zicem."la tara", sunt o multime de drumuri necirculate de politie dar cam 1/2 din ele, nu sunt asfaltate, si mai au si gropi..si eu vreau sa merg incetu ca sa am grija de ea.e ca si cum as merge prin oras? Si o sa-mi consume 8% :o?
In oras in manca mai mult pentru ca nu mergi constant, acuma accelerezi acuma franezi, si asta va face sa creasca consumu, la tine va fi la fel, vei merge o portiune cu 50 apoi vei incetini ca sa ocolesti o groapa si tot asa, deci consum la fel ca si pe oras
Eu am o aprilia rs125, 6kw, cu power valve si Daca schimbi undeva la 10-11000 de turații consuma 7-8 %. dar un mers frumos maxim 5% in Afara orașului. Viteza maxima am mers cu 155-160 km/h
nuconteazama întreabă: