| ionutz03 a întrebat:

Salutare,
Stie cineva cum poti face ca o masina sa nu inregistreze kilometri?
Tin sa va anunt ca este vorba de un opel astra clasic (G) din 2001, care din cate am inteles nu are cablu de kilometraj si ca e vorba doar de un senzor montat pe rulmentul de abs.
Ma gandeam daca scot acea mufa dar nu stiu daca se intampla ceva, sa nu fac vreo prostie.
Astept solutii din partea voastra.
Multumesc.

Răspuns Câştigător
| anilG90 a răspuns:

Nu stiu exact cum e la opel astra dar la vw caddy din 2009 are o siguranta pe care o scoti si nu iti mai inregistreaza. baftatongue!

5 răspunsuri:
| danielcretu1980 a răspuns:

De ce ai vrea sa faci asta?

daca tot vrei sa faci o manarie... pur si simplu aranjezi kilometrajul la momentul cand iti trebuie asta. e simplu si eficient... sunt persoane "autorizate" pentru astfel de manopere.

nu-ti bate capul.

| lora3u a răspuns:

Pai cu te deranjeaza ca masina inregristreaza kilometrii parcursi?! Iti dai seama ca fiecare piesa isi are rolul ei. De ce sa o scoti? Te incurca cu ceva?

| ionutz03 explică (pentru danielcretu1980):

Salut,
Iti multumesc pentru sfat, lucru pe care il stiam ca se pot face manevre si ca poti da km inapoi, dar gandeste daca ai lucra la o firma pe o masina si ai avea limita de kilometri, iar in weekend vrei sa pleci si tu undeva (si faci cativa km) nu poti sa te duci mereu sa dai km inapoi. Si cu asta ti-am raspuns si la intrebarea de ce vreau acest lucruwinking.

| ionutz03 explică (pentru lora3u):

Gandeste daca ai lucra la o firma pe o masina si ai avea limita de kilometri, iar in weekend vrei sa pleci si tu undeva te-ar cam deranja, nu?
De ce sa scot mufa? tocmai pentru a incerca sa vad daca mai inregistreaza sau nu, de incurcat nu prea are cum sa ma incurce, se vede ca nu ai inteles exact ce am vrut sa spun.

| FurtunaDiesel a răspuns:

Poti sa te duci la cineva care se ocupa cu asa ceva si pe calculator fiindca are computer de bord sa iti blocheze la cati km vrei tu. Numarul de km pe care il vrei si 10 km daca vrei tu, ti-l trece pe bord si acolo se blocheaza, doar ca trebuie sa sari gros cu spaga fiindca sunt chestii ilegale pentru care poti face puscarie pentru inselaciune si... nu prea se baga multa lume decat la Dacii din alea vechi se bagau fiindca nu iti puteai da seama decat din uzura si motivai ca ai fortat masina si gata... de aia s-a uzat. Aici este mai greu si nu se baga decat cu bani multi!