| AdiMihai25 a întrebat:

Salutare.
Sunt legale înălțătoarele auto universale la arcuri/suspensie.
Vreau sa pun la un Captiva 2008.

4 răspunsuri:
| KR0N5TADT a răspuns:

Doar după omologarea RAR. Fără acordul RAR, orice modificare adusă mașinii este ilegală.

| AdiMihai25 explică (pentru KR0N5TADT):

Serios acum.
Cine dracu iti demontează toata masina sa vada ce elemente ai modificat s-au schimbat sub masina ...sunt mii de mașini modificate care chiar pun in pericol viata si traficul, tobe cu zgomot de iti sare timpanele, roti mult mai mai ieșite in afara caroseriei, altele isi pierde sasiul de la rugină si batranete...
Eu nu cred ca acum se caca pe ei ăștia de la rar pentru un sticker acolo si un pic mai înălțată masina fiind 4x4 jeep..sa fim seriosi...

| AdiMihai25 explică (pentru KR0N5TADT):

Dar un difuzor universal bara spate care se lipește sau prinde in șuruburi, si ala trebuie omologat?
Sa o luam asa, orice ornament ii trebuie carte de provenienta sa poata fi omologat, chiar si un bullbar daca nu are carte nu poate fi omologat la rar, acum din toate masinile pe drum care au bullbar, cate au omologare?
Iar pentru niste prostii de plastic nimeni si niciodata nu o sa dea omologare...
Sunt niste jucării, niste plastic mort pentru cei care nu au bani si vor să își tuneze masina ca in filme ..Adevarat?

| KR0N5TADT a răspuns (pentru AdiMihai25):

Dude, eu am spus doar cum stă treaba legal. Că multe legi sunt aberante... asta-i o altă poveste.