| Eduard7777 a întrebat:

Salutare, tocmai mi-am cumpărat prima mașină este un Audi A4 din 2007 de 2.0 disel si doresc să stiu dacă ii pot face ceva pentru a avea un sunet putin mai frumos nimic extrem doar să facă puțin mai multă gălăgie și să sune frumos aveți idei?

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

O evacuare sport.

| Trioda a răspuns:

Salut!
Felicitari pentru faptul ca ai devenit sofer!

Ca sfat,pentru a umbla la masina,stai cuminte,Politia si RAR ul,fac controale intense,preventiv, stiind ca in general cei tineri, sunt tentati sa isi tuneze tigaile, si merg la sigur, oprind in trafic, doar marci de masini etc..precum si a ta.
DECI NU modifica NIMIC, amenzile trec de 1000 de euro,retinerea certificatului,ITP din nou, plus revenirea la original, sunt costuri etc, iti gasesc atatea chichițe, incat cu suma din amenzile cumulate, vei cumpara inca o masina!

Ca "tunări "se cauta..cauciucuri mai mari,gentile pe dos,geamuri fumurii laterale,luneta,vopseaua. daca ai prelucrat esapamentul sa sune mai agresiv,clapete pe esapament,(astea sunt la motociclete de regula),faruri,lumini suplimentare gen girofar,sirene,modificari la suspensii,statii radio CB de puteri peste limita admisa, etc.
Si in plus, orice trecator, vecinii, anonim etc.te pot turna la politie la 112, ca faci zgomot,etc,si imediat te vei trezi cu ei acasa etc,au dat special o lege,cu nivelul de zgomote etc...

Cel mai bine,cea mai mare provocare a vietii tale de sofer,iti urez sa iti fie,nu masina, ci tu ca sofer, avand o buna conduita, atentie la volan, si astfel vei avea sute de mii de km parcursi, fara evenimente.
Cel mai frumos si bine te vei simti, atunci cand de exemplu...va veni momentul sa pleci cu prietenii sau familia si cei dragi in vacanta,si datorita profesionalismului tau,cladit in timp,ai aduci acasa teferi si bucurosi,aceasta iti urez sa iti fie cea mai mare "tunare", a indeletnicirii tale de sofer.

Oricum, masina in mod sigur, curand o vei inlocui, motive vei gasi 1000, si NU merita, sa investesti in ea, decat strictul necesar!

Drumuri bune si fara evenimente, iti urez!

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Trioda):

Felicitari, ai reusit sa scrii romane si sa raspunzi nimic happy