| NicuCristian199 a întrebat:

Salutare TPU, am o intrebare legata de masini, mai exact vreau sa imi iau un seria 5 f10 dar am auzit ca au foarte multe probleme, dar ma gandesc si la e 60 doar 2.5 sau 3.0 la ambele vreau. Din cate am inteles la intretinere e aceeasi treaba, la e 60 vreau doar 2008 sau 2009 fl daca poate sa ma lamureasca cineva care e mai ok ofer funda, multumesc.

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Din cate ai inteles, ai inteles aiurea, gresit., Masinele alea is super bune, bine acu daca care o fi avut acea masina n-a avut grija de ea, asa orice poate sati manince zilele, zi OXZN de-ar fi, toate trebuie intretinute, conduse corespunzator etc.

Deci orice masina fabricata este buna, faptul ca tu cumperi masini distruse de mai stiu eu ce soferi de astia distrusi si ei laughing aia nu inseamna ca masina X sau Y ar fi rea.

Seria 5 2010 -2017 scula de masina avion laughing aia da masina eleganta, frumoasa, buna, nu ai ce sa zici de masina aia, sincer.In loc sa fi luat si eu asa una, am luat F30 laughing bine ca mai mereu is singur, nu iau pe nimeni in masina.

Uite si tu o masina model fabricat citi ani la rind 7 ani, aia ce spune? Arata ceva, este o masina apreciata, sau a fost laughing.Mia placut ca avea displayul in bord bagata, plus toata chestia aia dintre scaune wow, frumos, masina f eleganta.

Daca ar fi alba la exterior si cu scaunele alea maron f inchis, spre negru, wow wow erau unia care aveau exact aceiasi masina dar o voiau pe asta ce am zis alba cu maron dark scaune laughing
Motor era bun ala de 2 litri, suficient zic eu, Daca voiai motor mai mare e si asa, dar benzina, de astea diesel nu stiu, dar banui cas la fel, doar motorul difera, cred ca e la fel de bun si motorul diesel.

Asa cauta o masina de aia F10 ce spui, adica bmw seria 5 din anul de citi bani ai tu laughing scaneaza masina, daca nu are probleme, atunci o sa fie buna.
Bine acu trebuie sa ai si pe cine lua cu tine, ca de mergi tu singur, sau cu altul ca si tine, cumperi la ghicite.

Nu lua BMW vechi, alea din 2008 nu-s bune, nu se compara cu asta ce spui F10.
Eu o stiu, am condus, am visat sa iau, dar uite ca nu am mai luat.Dar is in cautari si eu, ma gindeam chair sa iau una asa seria 5 de asta 2017 sau 2019, desi astea dupa 2017 au dispayul ala stii cum e, nu se compara cu eleganta celei din 2017 laughing

2 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Vorbesti de masini dar nu zici marca... Pai afla ca toate masinile de spalat spala la fel de bine laughing

| NicuCristian199 explică (pentru lpavel):

Pai daca esti intunecat la minte nu ai de unde sa stii ca ma refeream la marca bmw