| spaiNNcs a întrebat:

Am o nelamurie in legatura cu certificatul fiscal. Noua lege iti da timp 90 zile pentru a inmatricula masina insa pe fiscal imi scrie ca este valabil 30 zile mai exact 19 luna aceasta. Nu pot sa o inscriu pana atunci deoarece sunt plecat. Ma puteti ajuta cu ceva raspunsuri tin sa precizez ca mi-a ramas doar sa ma duc cu ea la politie. Multumesc happy

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Termenul de 90 de zile este un termen maxim pentru inmatricularea unei masini ce a mai fost inmatriculata. Depui actele pentru inmatriculare inainte de expirarea valabilitatii certificatului de atestare fiscala si este in regula, de altfel le poti depune chiar de pe acum, daca ai ITP si asigurare RCA valabile.

| spaiNNcs explică (pentru Ioandelasal):

Cred ca nu m-am exprimat bine ..masina care am cumparat-o este deja inmatriculata. Astazi imi zise un baiat ca ar mai fi o problema si anume cel ce mi-a vandut-o nu a specificat pe talon instrainat catre mine semnatura data etc. precizez ca imediat ce am terminat cu contractul v-c, am fost cu fostul proprietar la taxe si impozite unde am platit suma de 101 lei, dupa asta am fost la primaria de care apartin am depus actele si am stampilat v-c.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru spaiNNcs):

Si este inmatriculata pe tine? Daca este asa ce rost a mai avut intrebarea?