Vezi siguranțele. Trebuie să aibă 2-3 tablouri, vezi în programele de documentație unde sunt amplasate și care ar fi pe comunicare.
Ai mai reparat tu ceva la ea da se vede ce fel repari, te pricepi f bine.
Vorba cuiva, verifica sigurantele, so fi ars ceva sigurante.ECU nu se arde asa usor, nu-i cazul la tine, mai ales ca spui ca iti da eroare adica computerul iti si spune ceva, aia arata ca nu-i ars, ca de era ars, era totul mort. Legat de eroare, aia nu-i eroare, aia este o informatie corecta, adica ceva nu-i in regula.
De ce numiti voi eroare ceva clar si corect nu stiu.Intreb ca idee, tu stii cei aia eroare? Eroarea este o informatie falsa, iar la tine nu-i nimic eronat, este cit se poate de real
So fi ars siguranta la starter, adica la demaror ce spui tu.Cauta unde ai cutie cu sigurante, sau mai multe si verifica.
Pe viitor nu te mai baga sa repari daca nu te pricepi.
Am uitat de întrebarea asta, de fapt era o chestie arsă in ecu, știi ce înseamnă asta? Ai făcut degeaba pe' deșteptul
Deci ai ars si computerul masinii, e bun si asa rau, asa inveti sa repari doar ca o sa te cam coste, chestia asta destul de mult.
E bun, te las pe tine sa o faci pe "meseriasu" doar e masina ta, faci ce vrei cu ea.
Eu nu am facut-o pe desteptu, l-am intrebat daca stii cei aia o eroare, ce vezi tu aici naspa?
Ori ca am spus ca de nu te pricepi sa repari, e bun sa nu te bagi? Deci iti spune omu o parere, tu deja gata replici, ca o face pe desteptu