poti face asta si folosind un telefon (care are torque versiunea full pe el ) si un odb.
Nici nu trebuie sa faci mari modificari pentru asta
Un odb e 3-4£ si aplicatia daca nu ma insel e tot cam atat. Le am eu pe amandoua.
Iti arata consumu, aer, multe chestii, depinde si ce sezori ai pe masina.
Ce masina ai, din ce an? ca te ajut eu.
Un BMW E30 3000 diesel (motorul este schimbat nu este cel original) 1989
Mmm, nu stiu daca ai, dar e un port, nu se numeste odb, dar trebuie sa arate asa https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41DJBKaxh2L._SX425_.jpg
Eu am un peugeot, portu e sub volan in dreapta gen, Scot o bucata de plastic si se vede chestia aia. Acolo bag odb-ul, si functioneaza prin bluetooth, Dai pe telefon, la aplicatie, ( sunt mai multe aplicatii) dar torque mi se pare cea mai buna. Ma rog, si te conectezi cu telefonul la odb, si ai acolo toate detaliile, turatii, consum, aer, torque, temperatura apei, etc.
Și cum se numește cealaltă mufă pe care o am eu și ce aplicație pot sa folosesc?
Nu-mi vine in minte acum, si pe net e sub numele de odb port, dar nu se numeste asa, e ceva cu E, dar imi sta pe limba acum.
Nu stiu daca ai. Sau diagnostic port, N-ai?
M-am uitat pe net si scrie ca e sub capota la modelu ala, Dar nu sunt sigur. tu iti stii modelu. ca sa cauti mai bine.
Ok doar ca acum masina este în Ungaria și o pot aduce doar în iulie și vreau sa fac pasul ăsta și de asta întreb
SemDel întreabă: