| Lse00 a întrebat:

Caut cu disperare un set de carene la un scuter Cagiva City 50cc..ma poate ajuta cineva?
Nu gasesc nicaieri asa ceva..si ma gandeam ca ma poate ajuta cineva aici pentru ca ale mele sunt sparte de totcrying(
Mulțumesc!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta pe ebay? daca nu repara-le tu.
E un scuter de pe vremea lu ceasca vad.
Gasesti pe net tutorial.
Faci un sant la crapaturi, si pui bond in santu ala, (si pe o parte si pe alta), apoi le iei cu smirgher, indrepti, si vopsesti, sau, colezi, cu colant si cu feonu. putin probabil sa gasesti in ro plasticele, decat daca scrii direct la producator. Si te umfla aia de bani.
Te costa 20 lei kit-u ala, daca ai o bormasina prin casa. si pasta aia, inca 20, 1 spray de vopsea 10 lei, si inca unu de lac, 10 lei. deci 60 lei cu totu, sa faci singur, si dupa cum pari, esti ciutan, deci in maxim 2 zile 3, ai rezolvat, ca ai destul timp liber.
Daca le cumperi si le cauti la producator, te costa intre 150 si 400 euro. ca m-am uitat mai devreme, dar nu stiu modelu exact, sa iti zic exact cat te costa unele noi.

| Adrian_Rabulea_Valeriu_1985 a răspuns:

Am si eu un cagiva city 49cc, dar din pacate nu găsești piese de schimb pentru modelul asta...

| Motorbike a răspuns (pentru Adrian_Rabulea_Valeriu_1985):

Sef, dezmembrezi scuterul? Am și eu unul dar, din păcate nu găsesc muzicuță pentru el, așa că dacă te hotărăști să îl dezmembrezi te rog da un semn.

| Motorbike a răspuns (pentru Adrian_Rabulea_Valeriu_1985):

Șefule,dezmembrezi scuterul? Am nevoie de toba de eșapament.